بزرگنمايي:
چه خبر - Trifle ترايفل توت فرنگي
مواد لازم براي تهيه ترايفل توت فرنگي
کيک اسفنجي : به مقدار لازم که به صورت مکعب هاي کوچک خرد شده باشد
توت فرنگي تازه : نيم کيلو
بلوبري : نيم کيلو
مواد لازم براي شربت ليمو
آب : 1/4 فنجان
شکر : 2 قاشق غذاخوري
آب ليمو تازه : 2 قاشق غذاخوري ( نصف ليمو )
پنير خامه اي : 2 بسته که در دماي اتاق قرار دارد
پودر قند : 3/4 فنجان
خامه غليظ فرم گرفته : 2 فنجان
وانيل : 1/2 قاشق چايخوري
طرز تهيه ترايفل توت فرنگي
مرحله اول تهيه ترايفل توت فرنگي
آب، شکرو آب ليمو تازه را با هم مخلوط کنيد تا جايي که شکر کاملا حل شود.
مرحله دوم تهيه ترايفل توت فرنگي
پنير خامه اي و شکر را درون مخلوط کن کامل حل کنيد. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده و سرعت را روي درجه متوسط قرار دهيد. در انتها وانيل را اضافه کنيد.
مرحله سوم تهيه ترايفل توت فرنگي
درون ظرف سرو، يک لايه کيک خرد شده ريخته و مقداري از شربت آب ليمو روي آن بريزي که کيک کمي تر شود، سپس يک لايه از کرم درست شده روي کيک ها بريزيد. در لايه بعد توت فرنگي خرد شده و مجدد روي توت فرنگي کيک خرد شده و مقداري شربت آب ليمو بريزيد. مجدد يک لايه کرم و روي کرم يک لايه بلوبري بچينيد.
مرحله چهارم تهيه ترايفل توت فرنگي
اين روند را تا جايي ادامه دهيد که ميوه و کرم تمام شود. اين ترايفل را براي 4 ساعت درون يخچال قرار دهيد تا کاملا بسته شود.
ترايفل توت فرنگي بدون نياز به فر
منبع: سيمرغ