بزرگنمايي:
چه خبر - رفع تلخي مربا گل محمديدستور شماره 1 براي تهيه مربا گل محمدي
آب نيم ولرم را روي گل سرخ خشک ريخته و همان لحظه آب آن را خالي کنيد.
سپس يک کاسه آب بريزيد و با شعله کم گل را بپزيد. 2/5 الي 3 کاسه شکر ريخته و با شعله خيلي کم گذاشته تا قوام آيد. در آخرين جوش مربا که قوام آمد آب يک ليمو ترش را گرفته و اضافه کرده و زير شعله را خاموش و دم کني بگذاريد تا فرداي همان روز بماند.
اصلا از رنگ استفاده نکنيد چون تلخ مي شود، گل محمدي بعد از دم کشيدن گل، به مربا رنگ مي دهد.
دستور شماره 2 براي درست کردن مربا گل محمدي
گل هاي خشک را درون تابه و بسيار کم تفت دهيد و مابقي کارها را مانند دستور قبل انجام دهيد. در هنگام پختن گل ها اگر تمايل داشته باشيد مي توانيد گردوهاي خرد شده هم اضافه کنيد.
مربا گل محمدي
دو نکته مهم براي جلوگيري از تلخ شدن مربا گل محمدي
1 - براي جلوگيري از تلخ شدن مربا گل محمدي اين است که از گل هاي صورتي روشن استفاده کنيد تا مرباي تان تلخ نشود.
2 - در هنگام تفت دادن گل هاي خشک بسيار بايد دقت کنيد که زمان تفت دادن بسيار کم باشد. اگر حتي يکي از برگ ها بسوزد تمام مربا را مي تواند تلخ کند. در حقيقت تفت دادن در حدا گرم شدن گلها باشد نه بيشتر.
منبع: سيمرغ