يخمک هندوانه يک دسر عالي براي روزهاي گرم تابستان
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي تهيه يخمک هندوانه
شکر : يک چهارم پيمانه
شير ذرت يا شير عسل : نصف پيمانه
آب ليموي تازه : يک چهارم پيمانه
هندوانه خرد شده و بدون هسته : حدود 4 پيمانه
طرز تهيه يخمک هندوانه
هندوانه را قاچ کنيد و وسط هندوانه را بيرون بياوريد و در يک ظرف بريزيد.
مواد ديگر را نيز به هندوانه اضافه کنيد و داخل طرف دردار قرار دهيد.
هر يک ساعت يک بار مواد را با همزن برقي هم بزنيد و دوباره در فريزر بگذاريد.
اين کار را 4 الي 5 بار انجام دهيد و 20 تا 30 دقيقه قبل از خوردن آن را از فريزر بيرون بياوريد.
منبع : khorasannews.com
-
دوشنبه ۵ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۶:۱۵ PM
-
۸۱۰ بازدید
-

-
چه خبر