مربا گل محمدي، يک مرباي عالي براي افطار ماه رمضان
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مربا گل محمديمواد لازم براي تهيه مربا گل
شکر : 2 ليوان
غنچه گل محمدي : يک ليوان يا 150 گرم
آب ليمو : 2 قاشق غذاخوري
آب : 2/5 ليوان
طرز تهيه مربا گل محمدي
ابتدا شکر را با آب مخلوط کنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد.
ساقه غنچهها را بگيريد و کاسبرگها را جدا کنيد. دقت کنيد حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهري غنچه به هم نريزد.
غنچهها را با آب سرد بشوييد و آبکش کنيد و در شهد بريزيد و با حرارت ملايم بپزيد.
در ظرف را نبنديد و باز بگذاريد تا رنگ گل تغيير نکند. وقتي غنچهها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد، آب ليمو را اضافه کنيد و يک دقيقه ديگر صبر کنيد تا با آب ليمو بجوشد.
اين مرباي معطر را پس از خنک شدن در شيشه بريزيد و در جاي خنک و دور از نور نگه داريد.
منبع : khorasannews.com
-
پنجشنبه ۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۵:۵۹ PM
-
۱۸۲۱ بازدید
-
-
چه خبر