مسقطي قالبي بدون شير، يک دسر عالي براي افطار ماه رمضان
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي مسقطي قالبي بدون شير
نشاسته نصف پيمانه
آب : 2 پيمانه
شکر : 1 پيمانه
خلال بادام : به مقدار لازم
خلال پسته : به مقدار لازم
زعفران آب کرده : به مقدار لازم
روغن مايع : 3 قاشق غذا خوري
کره : 25 گرم
گلاب : 4 قاشق غذاخوري
هل : به مقدار لازم
طرز تهيه مسقطي قالبي بدون شير
ابتدا نشاسته را با يک پيمانه آب سرد حل مي کنيم.
سپس 1 پيمانه آب باقيمانده را با 1 پيمانه شکر و روغن مايع مخلوط کرده روي حرارت مي گذاريم تا محلول بجوشد تا غلظت فرني را بدست آورد.
بعد مي گذاريم اين مواد با حرارت کم بجوشد و هر از گاهي با قاشق چوبي آنرا هم مي زنيم.
نيم ساعت بعد دانه هاي هل را اضافه کرده و در آخر خلال بادام، خلال پسته و زعفران آبکرده را به مواد اضافه مي کنيم.
5 دقيقه قبل از پايان کار، گلاب را اضافه کرده و مي گذاريم مواد خوب جا بيفتد و از ظرف جدا شود.
سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده مسقطي را داخل آن ريخته تا سرد شود بعد برش مي دهيم.
نکته : نشاسته را از قبل خيس کنيد که ترشي آن گرفته شود. اين مسقطي حدود 35 تا 40 دقيقه زمان مي بردتا آماده شود.
منبع : ارسالي کاربر
-
شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۵:۳۲ PM
-
۳۰۲۹ بازدید
-
-
چه خبر