خرما نيم بقچه، يک تزيين زيبا براي خرما افطار ماه رمضان
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - خرما نيم بقچهمواد لازم خرما نيم بقچه
شير : 100 گرم
کره : 50 گرم
روغن مايع : يک قاشق سوپ خوري
وانيل : يک هشتم قاشق مرباخوري
آرد : 300 گرم
خرما : 300 تا40 گرم
گردو و پسته : به ميزان لازم
زعفران دم کرده : يک قاشق سوپ خوري
زرده تخم مرغ : 2 عدد
طرز تهيه خرما نيم بقچه
شير را روي حرارت قرار دهيد تا ولرم شود.
کره، روغن و وانيل را اضافه و مخلوط کنيد و آرد را به تدريج بيفزاييد.
روي خمير را بپوشانيد و آن را نيم ساعت استراحت دهيد.
هسته خرما را درآوريد و جاي آن نصف گردو قرار دهيد.
فر را روي حرارت 150 درجه تنظيم کنيد.
خمير را روي سطح آردپاشي شده به ضخامت دو تا سه ميلي متر بازکنيد و روي آن مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران بزنيد و به صورت مربع هاي چهار در چهار سانتي متري برش بزنيد.
يک عدد خرما وسط خمير قرار بدهيد و از دو طرف، خمير را تا کنيد تا شکل نيم بقچه شود.
روي خمير نيز مخلوط زرده و زعفران بماليد و در سيني چرب شده بچينيدو به مدت 15 تا 20دقيقه بگذاريد تا بپزد و با کمي پسته تزئين کنيد.
منبع : khorasannews.com
-
دوشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱:۰۵:۵۱ PM
-
۱۳۸۷ بازدید
-
-
چه خبر