ترافل خرما، يک دسر عالي و فوري براي سفره افطار ماه رمضان
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - ترافل خرما براي افطار ماه رمضانمواد لازم براي ترافل خرما
خرما دشتستاني : نيم کيلو
گردو خرد شده : 1 فنجان
پسته خرد شده : 1 فنجان
کنجد، پودر کاکائو و نارگيل : مقداري براي تزيين
طرز تهيه ترافل خرما براي افطار ماه رمضان
خرما دشتستاني به دليل چسبندگي بسياري که دارد براي درست کردن ترافل خرما بسيار مناسب است. ابتدا خرما را از هم جدا کرده و بشوييد.
خرماهاي شسته را درون آبکش بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود.
هسته و پوست خرما ها را جدا کرده و درون يک ظرف بريزيد.
گردو خرد شده و پسته خرد شده را درون خرما ها بريزيد و هم بزنيد تا کاملا مخلوط شوند.
از مخلوط به دست آمده به اندازه گردو برداريد و درون دست تان گرد کنيد.
تعدادري را درون کنجد، تعدادي را درون پودر نارگيل و مابقي را درون پودر کاکائو بغلطانيد و درون ظرف بچينيد.
خرما ها را براي يک ساعت درون يخچال قرار دهيد تا خرما ها کاملا گرفته شود.
منبع: سيمرغ
-
يکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۲:۰۶:۴۰ PM
-
۲۵۳۳ بازدید
-
-
چه خبر