تارت خرما و گردو يک دسر مقوي براي افطار ماه رمضان
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - تارت خرما و گردو براي افطار ماه رمضان
مواد لازم براي تهيه تارت خرما و گردو براي 4 نفر
خرما : 200 گرم
گردو : 100گرم
شير عسلي غليظ : يک بسته
بيسکوييت دايجستيو : 15 عدد
کره : 100 گرم
شکر : 2 قاشق غذاخوري
نمک: يکچهارم قاشق مرباخوري
پودر دارچين : يک قاشق چايخوري
طرز تهيه تارت خرما براي افطار ماه رمضان
فر را با دماي 180 درجه سانتي گراد گرم کنيد.
بيسکوييتها را خرد کنيد و به حالت پودري در بياوريد. شکر، نمک و دارچين را به بيسکوييتهاي خرد شده اضافه کنيد و هم بزنيد.
کره را آب کرده و به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا مايه يکدستي به غلظت ماست به دست بيايد.
مايه را در قالب تارت بريزيد و کاملا در قالب پخش کنيد. مايه تارت را در فر به مدت ده دقيقه بپزيد و بيرون آوريد و بگذاريد در دماي اتاق خنک شود.
در اين زمان خرماها را از وسط نصف و هستههاي آن را خارج کنيد و روي خمير خنک شده بچينيد و بعد روي آن يک لايه هم گردو بچينيد و شير عسلي را روي آن بريزيد و در فر با دماي 200 درجه سانتي گراد قرار دهيد تا شير عسلي رنگ قهوهاي روشن بگيرد.
بعد تارت را از فر خارج کرده و اجازه دهيد سرد شود و برش زده و نوش جان کنيد.
منبع : salamatnews.com
-
سه شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۶:۰۵ AM
-
۱۲۱۴ بازدید
-
-
چه خبر