بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي تهيه حلواي شکلاتي
آرد گندم : 125 گرم
آرد نچودچي : 75 گرم
پودر قند يا پودر شکر : 70 گرم
روغن نباتي : 25 گرم
کره : 40 گرم
گردو خرد شده : 50 گرم
شکلات : 90 گرم
شکلات سفيد : براي تزيين 100 گرم
خامه : 1 قاشق غذاخوري
خلال يا پودر پسته : به ميزان لازم
طرز تهيه حلواي شکلاتي
براي شروع مثل روند همه حلوا ها بايد آرد رو مقداري روي حرارت به اصطلاح “بو” بديم تا بوي خاميش گرفته بشه و تغيير رنگ بده. البته نيازي نيست که تغيير رنگ خيلي محسوس باشه چون رنگ حلوا به دليل وجود شکلات قهوهاي خواهد شد. يکي دو درجه تيره شدن کافي هست.
ترکيه اي ها هم مثل ما ايراني ها انواع و اقسام حلواها را دارند يکي از اين حلواها که هم فرم و هم فرمول فانتزي دارد حلواي شکلاتي ...
مرحله اول درست کردن حلوا شکلاتي براي افطار ماه رمضان
آرد گندم و آرد نخودچي رو جداگانه با حرارت ملايم بو ميديم و بعد از اينکه بوي خاميشون گرفته شد، اون ها رو از الک رد ميکنيم و سپس در يک تابه ديواره بلند و يا قابلمه کوچک با هم مخلوط ميکنيم.
مرحله دوم درست کردن حلوا شکلاتي براي افطار ماه رمضان
مخلوط آرد ها رو مجدداً يکي دو دقيقه روي حرارت ملايم هم ميزنيم تا کاملاً يکدست بشن، بعد روغن نباتي و کره رو اضافه ميکنيم.
مرحله سوم درست کردن حلوا شکلاتي براي افطار ماه رمضان
حالا خيلي سريع و با يک قاشق چوبي و به کمک پشت قاشق، کره و روغن رو به خورد آرد ميديم. آرد شروع به گلوله شدن ميکنه. جاي نگراني نيست و اصلا نيازي به اضافه کردن روغن بيشتري نداره. وقتي کره و روغن رو ديگه داخل مخلوط نديديم، پودر قند رو اضافه ميکنيم.
مرحله چهارم درست کردن حلوا شکلاتي براي افطار ماه رمضان
پودر قند رو هم با مخلوطمون به صورتي هم ميزنيم که کاملاً به خوردشون بره و بعد از اينکه يکدست شدن، از روي حرارت بر ميداريم و در حاليکه که مواد هنوز گرم هستند، شکلاتي رو که از قبل بن ماري کرديم، به بقيه مواد اضافه ميکنيم.
مرحله پنجم درست کردن حلوا شکلاتي براي افطار ماه رمضان
شکلات روان و ذوب شده رو به همين ترتيب با مواد مخلوط ميکنيم و خيلي سريع هم ميزنيم تا خميري شکل بشه و خودش رو جمع کنه.
مرحله ششم درست کردن حلوا شکلاتي براي افطار ماه رمضان
جمع شدن حلوا در وسط ظرف يعني حلوا آمادست. حالا اجازه ميديم کمي از حرارت بيفته و در بعد داخل ظرف سرو قرار بديم و با سليقه خودمون تزيين کنيم و هم به اين صورت ادامه بديم که حلوا رو روي يک سيني به ارتفاع حداقل يکسانت باز کنيم و بعد شکلات (سفيد يا قهوه اي) رو همراه با يک قاشق خامه، به صورت بن ماري و يا داخل مايکروويو، ذوب ميکنيم و روي حلوا که خنک شده مي ريزيم.
و بعد مقداري خلال پسته يا پودر پسته رو روي شکلات مي پاشيم و اجازه ميديم کاملاً خودش رو بگيره. يا اگر عجله داريم، 10 دقيقه داخل يخچال قرار مي ديم و بعد اون رو به هر صورتي که دوست داريم برش ميزنيم و سرو ميکنيم.
نکتههايي براي تهيه حلوا
_ براي تهيه حلوا، بهتره آرد رو هم قبل از بو دادن،و هم بعد از اون از الک رد کنيم.
_ کره و روغن رو در حين به هم زدن، با کمک پشت قاشق به خورد آرد بدهيم.
_ براي عطر بيشتر مي تونيم 1/2 قاشق مربا خوري پودر دارچين و يا پودر هل اضافه کنيم.
_ درصد شيريني شکلات رو ذائقه شخصي تعيين ميکنه، پس اگر شيريني کمتري مي پسندين از شکلات هاي با درصد بالاتر استفده کنيد.
منبع : 2nafare.com