شيريني عسل و گردو، يک شيريني سبک و خوش طعم نوروزي
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد مورد نياز شيريني عسل و گردو براي نوروز
آرد (الک شده) : 3 پيمانه
کره يا مارگارين (نرم شده) : 125 گرم
پودر قند : 1 پيمانه
زرده تخم مرغ : 4 عدد
شير : يک دوم پيمانه
عسل : 3 ق س
گردو (خردشده) : به ميزان لازم
وانيل : يک چهارم ق چ
بيکينگ پودر : يک دو ق چ
روش پخت شيريني عسل و گردو براي نوروز
کره را داخل کاسه اي ريخته و آرد را به آن اضافه کنيد. سپس آن را به وسيله انگشت مخلوط کنيد.
پودر قند، 3 عدد زرده تخم مرغ، شير، عسل، وانيل و بيکينگ پودر را به مواد افزوده و به آرامي ورز دهيد تا خمير نرمي به دست آيد.
روي خمير را با دستمالي مرطوب پوشانده و به مدت 30 دقيقه در دماي محيط استراحت دهيد.
از خمير به اندازه يک گردو برداشته و در دست گرد کنيد. سپس آن را داخل سيني فر که از قبل با کاغذ روغني پوشيده شده، با فاصله بچينيد (اين کار را ادامه دهيد تا مواد تمام شود). سپس با استفاده از قلم مويي بقيه زرده تخم مرغ (زده شده) را روي خمير بماليد و با گردو تزيين کنيد.
سيني را در طبقه وسط فر از قبل با دماي 175 درجه سانتي گراد گرم شده، حدود 30 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.
نکته : اين شيريني داخل ظرف دردار و در دماي محيط به مدت 14 روز قابل نگهداري است.
منبع : ماهنامه سرآشپز
-
يکشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۵:۴۶ PM
-
۱۰۷۸ بازدید
-
-
چه خبر