شيريني مارمالادي، يک شيريني خانگي تمام عيار نوروزي
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم شيريني مارمالادي براي نوروز
آرد : 220 گرم
آرد برنج : يک و يک دوم ق س
پودر شکر : 40 گرم
بادام ( آسياب شده ) : 2 ق س
کره (خردشده) : 180 گرم
اسانس بادام : يک چهارم ق چ
مارمالاد : يک سوم پيمانه
طرز تهيه شيريني مارمالادي براي نوروز
فر را با حرارت 180 درجه سانتي گراد از يک ربع قبل گرم کرده و سيني فر را چرب کنيد.
سپس آرد و آرد برنج را همراه پودر شکر در ظرفي الک کنيد.
پودر بادام و اسانس را اضافه کنيد. کره را به مواد فوق اضافه کرده و کمي ورز دهيد تا نرم شود.
از خمير به اندازه يک قاش چاي خوري برداشته در دست گرد کنيد، روي سيني به فاصله 4 سانتي متر از يکديگر قرار دهيد و با ته يک قاشق چوبي در مرکز بيسکويت ها فرورفتگي ايجاد کنيد و به مدت 20 دقيقه در فر بپزيد.
پس از خنک شدن داخل آنها را با مارمالاد رنگي پرکنيد.
منبع : ماهنامه سفره ايراني
-
شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱:۵۹:۲۶ PM
-
۶۷۸ بازدید
-
-
چه خبر