شيريني رز شکري، يک شيريني شيک نوروزي
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد مورد نياز شيريني رز شکري براي نوروز
آرد الک شده : 320 گرم
کره نرم شده : 200 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
شکر ريز : 200 گرم
پوست پرتقال رنده شده : يک چهارم ق چ
وانيل : يک چهارم ق چ
شکر رنگي : به ميزان لازم
شکلات چيپسي : يک دوم پيمانه
طرز تهيه شيريني رز شکري براي نوروز
شکر و کره (به دماي محيط رسيده) را داخل کاسه اي بريزيد.
سپس به مدت 2 دقيقه با دور کند همزن برقي بزنيد تا پف کرده و کرمي رنگ شود، بعد تخم مرغ، وانيل و پوست پرتقال را به آن افزوده و هم بزنيد.
سپس به تدريج آرد را به آن اضافه کرده و با ليسک مخلوط کنيد تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد.
بعد روي آن را پوشانده و به مدت 1 ساعت در يخچال استراحت دهيد.
از خمير به اندازه يک فندق برداشته و در دست گلوله کنيد.
سپس با استفاده از چاقو تيزي يک برش بعلاوه (+) روي آن ايجاد کرده و داخل سيني فر که با کاغذ روغني پوشيده شده، با فاصله بچينيد.
بعد روي آن ها شکر رنگي (مقداري شکر دانه درشت را درون ظرفي ريخته و مقداري رنگ خوراکي به آن بزنيد.
سپس با استفاده از قاشقي مخلوط کرده تا رنگ دلخواه به دست آيد) بپاشيد.
سيني را در طبقه وسط فر از قبل با دماي 170 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 15 دقيقه (يا تا زماني که زير آن طلايي رنگ شود) قرار دهيد تا بپزد.
سيني را از فر خارج کرده و در وسط هر شيريني يک شکلات چيپسي قراردهيد.
نکته : اين شيريني داخل ظرف دردار و در دماي محيط به مدت 30 روز قابل نگهداري است.
منبع : ماهنامه آشپزي
-
شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱:۵۹:۲۱ PM
-
۷۵۶ بازدید
-
-
چه خبر