شيريني شني، يک شيريني سبک نوروزي
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد مورد نياز شيريني شني براي نوروز
آرد (الک شده) : 2.5 پيمانه
کره : 115 گرم
شکر دانه ريز : 1 پيمانه + 50 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
بادام (خلالي يا پرک شده) : به ميزان لازم
پودر دارچين : 1 ق چ
نمک : يک چهارم ق چ
آب : 1 ق چ
پوست ليموترش ( ريز رنده شده ) : 1 ق چ
اسانس وانيل : 1 ق چ
طرز تهيه شيريني شني براي نوروز
داخل کاسه اي کره را با سرعت متوسط همزن برقي بزنيد تا پفکي شود.
سپس 1 پيمانه شکر را به تدريج به آن اضافه کرده و هم بزنيد تا رنگ آن روشن تر شود.
زرده و سفيده 1 عدد تخم مرغ را جدا کنيد، سپس زرده آن را همراه با 1 عدد تخم مرغ، اسانس وانيل و پوست ليموترش به مخلوط کره افزوده و با همزن برقي بزنيد تا مخلوط شود.
آرد و نمک را داخل مخلوط کره الک کرده و با سرعت کم همزن برقي بزنيد تا به شکل خمير درآيد.
بعد آن را درون نايلوني بگذاريد و به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا استراحت کند.
با استفاده از وردنه اي خمير را به ضخامت 3 ميلي متر روي سطح صافي پهن کنيد.
سپس با کاتر گرد به قطر 7.5 سانتي متر برش بزنيد و داخل سيني فر بچينيد.
با استفاده از چنگالي بقيه سفيده تخم مرغ را بزنيد و به وسيله قلم مويي روي خمير بماليد.
سپس با بادام تزيين کرده و روي آن از مخلوط 50 گرم شکر و پودر دارچين بپاشيد.
سيني را در طبقه وسط فر از قبل با دماي 180 درجه سانتي گراد گرم شده، حدود 10 دقيقه قرار دهيد تا بپزد (در حين پخت پس از گذشت 5 دقيقه سيني را بچرخانيد و به پخت ادامه دهيد.)
نکته: اين شيريني داخل ظرف دردار و در دماي محيط به مدت 7 روز قابل نگهداري است.
منبع : ماهنامه سرآشپز
-
شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱:۵۹:۱۹ PM
-
۶۳۵ بازدید
-
-
چه خبر