شرايط ورزش کردن در دوران بارداري
ورزش و سلامت
بزرگنمايي:
چه خبر - آيا ورزش در دوران بارداري خطرناک است؟
دکتر کتايون برجيس متخصص زنان، تاکيد کرد: قطعا ورزش در دوران بارداري مفيد و به صلاح مادر است، اما اين ورزش بايد با اجازه پزشک معالج و زير نظر وي انجام بگيرد.
دکتر کتايون برجيس درباره ورزش زنان در دوران بارداري گفت: شروع ورزش حرفه اي در دوران بارداري معمولاً به صلاح نيست، اما تمرين هايي در حد کشش عضله و نرمشي هيچ اشکالي ندارد و زنان باردار با اجازه پزشک معالج خود مي توانند شروع اين حرکات را در زمان بارداري داشته باشند.
حرکت هاي ورزشي و پياده روي ملايم براي خانم بارداري که تاکنون ورزش نکرده است، ضرري ندارد، اما اين کار هم بايد با نظر پزشک معالج باشد، البته به شرطي که شخص در معرض خونريزي و زايمان زودرس قرار نداشته باشد، مي تواند ورزش هاي ملايمي را انجام دهد.
دکتر برجيس با اشاره به اينکه کلاس هاي ويژه اي براي افزايش تحرک مادران وجود دارد که بتوانند نرمش کنند و آمادگي لازم را براي زايمان طبيعي داشته باشند، اظهار داشت: در مورد خانم هايي که ورزشکار هستند و از قبل به طور مرتب، ورزش داشته اند، لازم است که به محض آنکه متوجه شدند باردار هستند، شدت فعاليت ورزشي خود را کاهش دهند و به يک دوم تا دو سوم تحرک گذشته تقليل دهند.ادامه فعاليت هاي ورزشي در زنان باردار بستگي به شرايط آنان دارد. اگر زنان باردار دچار عوارضي در ابتداي بارداري مثل لکه بيني يا پايين بودن جفت باشند، بايد حتما ادامه فعاليت ورزشي هم تحت نظر پزشک معالج باشد.
وي با اشاره به اينکه فعاليت هاي ورزشي، حتي پياده روي نبايد باعث خستگي مادر باردار شود تصريح کرد: خانمي که در گذشته، ورزش نکرده است، بايد در دوران بارداري ابتدا از زمان هاي کم و حداقل چند دقيقه شروع کند و بسته به تاب و توان مادر، ورزش ادامه پيدا کند. نکته مهم اين است که اين ورزش بسته به تحمل پذيري مادر باشد و خستگي مفرط براي وي ايجاد نکند، چرا که خستگي مفرط حين بارداري براي مادر مفيد نيست و بايد از آن پرهيز شود.
منبع:salamatonline.ir
-
يکشنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۲:۳۰ AM
-
۴۶۴ بازدید
-
-
چه خبر