کيک باقلوا کدو حلوايي، يک کيک خوشمزه زمستاني
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - کيک باقلوا کدو حلواييمواد مورد نياز براي کيک باقلوا کدو حلوايي
تخم مرغ : 5 عدد
آرد : 2 و ½ پيمانه
روغن مايع : ½ پيمانه
شکر : ½ پيمانه سرپر
پودر نارگيل : ½ پيمانه
آب : ½ پيمانه
رنده پوست پرتقال : 1 قاشق چايخوري
اسانس پرتقال : چند قطره
کدو حلوايي بخارپز شده و پوره شده : 2 پيمانه
نمک و وانيل : کمي
بکينگ پودر : 2 قاشق چايخوري
زعفران دم کرده : 1 قاشق چايخوري
روش تهيه کيک باقلوا کدو حلوايي
_ زرده ها و سفيده هاي تخم مرغ را از هم جدا کنيد، زرده ها و آب و روغن را در کاسه همزن چند دقيقه بزنيد،اسانس و رنده پوست پرتقال را در اين مرحله اضافه کنيد.
_ مواد خشک شامل آرد، بکينگ پودر، نمک، پودر نارگيل، وانيل و شکر را با هم در کاسه اي مخلوط کنيد و به مايه بالا بيفزاييد.
_ کدو حلوايي پوره شده و زعفران دم کرده را نيز اضافه کنيد.
_ در آخر سفيده ها را که با همزن زده ايد و پف کرده اند به آرامي با مايه کيک مخلوط کنيد.
_ کف قالب را کاغذ کاهي انداخته يا با روغن چرب کنيد و آرد بپاشيد و مايه کيک را در آن بريزيد،در فر 180 درجه سانتيگراد به مدت تقريبي 1 ساعت و ده دقيقه زمان پخت دهيد،البته براي اطمينان از روش پخت يک سيخ چوبي را در وسط کيک فرو ببريد اگر خشک بيرون آمد و به مايه کيک نچسبيد مي توانيد کيک را از فر خارج کنيد.
شربت باقلوا اين کيک را بدين گونه تهيه کنيد
_ 1 پيمانه شکر و 1/2پيمانه آّ ب را با کمي زعفران دم کرده روي شعله از زمان جوشيدن 5-6 دقيقه قرار دهيد ، سپس برداريد .
_ سطح کيک را با سخ چوبي سوراخ سوراخ کنيد و وقتي کيک خنک شد شربت داغ را در دو مرحله با فاصله 15 دقيقه به خورد کيک دهيد.
_ کيک را در ظرف سرو برگردانيد و اجازه دهيد که يک شبانه روز در يخچال خنک شود.
کيک باقلوا کدو حلوايي
منبع: سيمرغ
-
دوشنبه ۱۳ دي ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۶:۴۲ PM
-
۱۳۸۰ بازدید
-
-
چه خبر