بزرگنمايي:
چه خبر - ترافل انار و شکلات تلخ براي شب يلدا
تعداد: 16 عدد ترافل
اندازه : سايز يک ترافل معمولي
اين ترافل ها بي نهايت طعم دار و لذت بخش هستند. باقيمانده آنها را در يک ظرف در بسته به مدت يک هفته مي توان در يخچال نگهداري کرد.
مواد لازم براي ترافل انار و شکلات تلخ براي شب يلدا
پودر کاکائو بدون شکر : 1 پيمانه (80 گرم)
سس سيب بدون شکر : ½ پيمانه (126 گرم)
عسل : 3 قاشق غذا خوري (63 گرم)
عصاره وانيل : ¼ قاشق چايخوري (1 ميل )
دانه انار : 96 عدد
طرز تهيه ترافل انار و شکلات تلخ براي شب يلدا
در يک کاسه متوسط کاکائو ، سس سيب، عسل و وانيل را مخلوط کرده هم بزنيد تا يکنواخت شوند. کاسه را حداقل دو ساعت و حداکثر يک روز داخل يخچال بگذاريد تا خنک شود.
مخلوط شکلاتي را به 16 قسمت تقسيم کنيد. هر قسمت را با دست گرد کرده شکل يک توپ کوچک درآورده تا شکل دايره شود.
سپس 4 عدد دانه انار وسط هر دايره قرار داده و لبه هاي دايره را جمع کرده و دوباره به شکل يک توپ در آوريد و روي کاغذ مخصوص شيريني بگذاريد. به همين ترتيب بقيه ترافل ها را هم آماده کرده و تا زمان سرو داخل يخچال بگذاريد تا خنک شوند.
توجه : براي افراد (گياه خوار) مي توانيد به جاي عسل از آگاوه استفاده کنيد.
اگر مخلوط شکلاتي خيلي چسبناک بود و به هنگام درست کردن توپها به دستتان چسبيد کف دست خود را با چند قطره آب مرطوب کنيد. اين رطوبت مانع چسبيدن شکلات به دست و هدر رفتن آن خواهد شد.
ترافل انار و شکلات تلخ براي شب يلدا - عکس شماره 1
ترافل انار و شکلات تلخ براي شب يلدا - عکس شماره 2
ترافل انار و شکلات تلخ براي شب يلدا - عکس شماره 3
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : شب يلدا : پاناکوتا هندوانه، يک دسر شيک براي شب يلدا
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : شب يلدا : مافين انار و موز، يک شيريني خوشمزه و آسان براي شب يلدا
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : دسر ياقوتي مخصوص شب يلدا
منبع: سيمرغ