بزرگنمايي:
چه خبر - پاناکوتا هندوانه براي شب يلدامواد لازم براي کرم پاناکوتا هندوانه براي شب يلدا
شير : 2 ليوان
پودر ژلاتين : 2 قاشق غذاخوري
خامه : 1 ليوان
شكر : يک چهارم ليوان
وانيل : 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه پاناکوتا هندوانه براي شب يلدا
يک ليوان شير سرد را داخل کاسه ريخته و پودر ژلاتين را روي آن بپاشيد، (هم نزنيد)، اجازه دهيد داخل شير حل شود، بعد از 3 - 4 دقيقه روي بخار آب گرم قرار دهيد تا ژلاتين کاملاً داخل شير حل شود.
يک ليوان ديگر شير را گرم کرده، شکر را داخل آن حل کرده سپس از روي حرارت برداشته و بعد از اينکه از داغي افتاد، وانيل، خامه و مخلوط شير و ژلاتين را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد و در آخر از صافي رد کنيد و کنار بگذاريد.
مواد لازم براي ژلاتين هندوانه براي شب يلدا
آب هندوانه : 2 ليوان
شکر : 4 - 3 قاشق غذاخوري ( کمتر يا بيشتر بستگي به ذائقه )
پودر ژلاتين : 2 قاشق غذاخوري
وانيل شکري : يک هشتم قاشق چايخوري
طرز تهيه پاناکوتا هندوانه براي شب يلدا
يک كاسه بلوري آماده كنيد، يك پيمانه آب هندوانه داخل آن بريزيد.
سپس كتري را روي شعله اجاق گاز قرار دهيد و بگذاريد تا آب آن به جوش آيد.
ظرف حاوي آب هندوانه را روي كتري بگذاريد و بعد از آن يك قاشق غذاخوري پودر ژلاتين را به آن اضافه كنيد و همانطور كه روي كتري قرار دارد، با چنگال به آرامي هم بزنيد تا پودر ژلاتين در آب هندوانه حل شود.
يک ليوان ديگر آب هندوانه را روي شعله مستقيم بگذاريد تا جوش بيايد.
شکر و وانيل را افزوده و حل کنيد.
سپس از روي حرارت برداشته، محلول ژلاتين و آب هندوانه را به اين محلول افزوده و از صافي رد کنيد و کنار بگذاريد تا سرد شود.
کرم و ژله هندوانه را به صورت لايه اي در ظرف ريخته و داخل يخچال بگذاريد.
براي تزيين مي توانيد از هندوانه خرد شده استفاده کنيد.
نکته : مي توانيد به جاي مرحله درست کردن ژلاتين هندوانه از ژله هندوانه استفاده کنيد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : شب يلدا : يک ايده جالب براي نوشيدني شب يلدا
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : شب يلدا : بستني هندوانه اي شب يلدا با 2 دستور آسان
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : شب يلدا : شکلات انار، يک دسر نيم ساعته و آسان
منبع: سيمرغ