کيک خانگي اي که درست کرده ام نم دارد و حفره حفره شده، چه کار کنم؟
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر -
دوستاي عزيز خيلي مواقع با اينکه شما دقيقا مراحل پخت کيک رو انجام داديد و خيلي هم براي تهيه اش زحمت کشيديد کيک شما خراب ميشه، شايد خيلي از نکات خيلي خيلي مهم به نظر شما بي اهميت باشه.... سعي کردم بيشتر مشکلات و نکات مهم رو براي شما توي اين مطلب توضيح بدم اميدوارم مشکلاتتون حل بشه.
کيک نم دارد!
1 - کيک خيلي داخل قالب باقي مونده و فضاش هم گرم بوده و کيک عرق کرده.
2 - کيک کامل نپخته ولي ظاهرش سفت بوده و از فر خارج شده ( تست با خلال دندون انجام نشده و داخل کيک مغز پخت نيست )
3 - مقدار يکي از 3 ماده اوليه ( شکر،مايعات و روغن ) زياد بوده يا روغن جامد استفاده شده که آب نشده و مقدارش بيش از دستور بوده!
کيک حفره حفره داره!
1 - دليل اصليش دماي زياد و مدت پخت کم هست.
2 - ميزان مخلوط کردن يا کم بوده يا زياد مثلا شکر و کره خوب مخلوط نشد يا زياد مخلوط شدن.
3 - زيادي جوش شيرين يا بيکينگ پودر ريختيد يا اينکه به جاي بيکينگ پودر جوش شيرين اضافه کرديد.
منبع : sooran.com
-
شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۴:۴۵ PM
-
۶۱۲ بازدید
-
-
چه خبر