کيک : دليل چسبنده بودن رويه کيک هاي خانگي چيست؟
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر -
دوستاي عزيز خيلي مواقع با اينکه شما دقيقا مراحل پخت کيک رو انجام داديد و خيلي هم براي تهيه اش زحمت کشيديد کيک شما خراب ميشه، شايد خيلي از نکات خيلي خيلي مهم به نظر شما بي اهميت باشه.... سعي کردم بيشتر مشکلات و نکات مهم رو براي شما توي اين مطلب توضيح بدم اميدوارم مشکلاتتون حل بشه.
چسبنده بودن روي کيک
يکي از مشکلات در پختن کيک هاي خانگي چسبنده بودن رويه کيک است که قيافه ظاهري کيک شما را نازيبا مي کند. با ما همراه شويد و 4 دليل اصلي چسبنده شدن رويه کيک تان را بدانيد.
1 - کيک داخل قالب خودش سرد نشده و خيلي زود خارج شده.
2 - وقتي کيک داغ بوده روي آن چيزي قرار گرفته ( مثلا بشقاب براي برگرداندن )
3 - مايعات شما خيلي رقيق بوده يا زيادي از مايعات استفاده کرديد ( سعي کنيد شير با ترکيب خامه استفاده کنيد)
4 - زمان پخت کم و حرارت فر زياد بوده است.
منبع : sooran.com
-
سه شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۹:۴۷:۰۰ AM
-
۸۴۴ بازدید
-
-
چه خبر