ژله ويتريني، يک دسر شيک براي پذيرايي از ميهمانان تان
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي ژله ويتريني
ژله آلوئه ورا : 3 بسته
شير يا بستني وانيلي : 2 ليوان
آب جوش : 3 ليوان
آب سرد : 1 ليوان
قالب ژله
روغن : يک الي دو قظره براي چرب کردن قالب
پاستيل يا ميوه هاي خرد شده
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : طرز تهيه ژله مغزدار
طرز تهيه ژله ويتريني
ابتدا دو بسته ژله آلوئه ورا را با دو ليوان آب جوش کاملا مخلوط کنيد. بايد اين مخلوط را آنقدر هم بزنيد تا کاملا خنک شود.
دو ليوان شير ( دو ليوان بستني آب شده ) را به آرامي اضافه کرده و آنقدر هم بزنيد که با هم مخلوط شوند.
قالب ژله را با قلمو کمي چرب کرده و مخلوط شير و پودر ژله را درون آن بريزيد.
قالب ژله را درون يخچال بگذاريد تا ژله کامل بسته شود.
يک بسته ژله آلوئه ورا مانده را با يک ليوان آب جوش و يک ليوان آب سرد درست کنيد.
با چاقو نوک تيز به آرامي 3 يا 4 تکه از ژله را بريده و از قالب ژله خارج کرده و درون ظرف فلزي بريزيد.
فضاهاي خالي را با ميوه هاي فصل خرد شده و يا پاستيل پر کنيد.
ژله آلوئه ورا را به آرامي با قاشق روي ميوه ها و پاستيل ها بريزيد تا کامل پر شود. سپس دوباره قالب را درون يخچال بگذاريد.
ژله هاي مخلوط با شير را روي بخار کتري مجدد گرم کنيد تا کامل آب شود.
بعد از بسته شدن قسمت هاي خالي مجدد قالب را از يخچال خارج کرده و ژله آب شده مخلوط با شير را درون قالب بريزيد و مجدد درون يخچال بگذاريد.
بعد از 2 ساعت ژله شما اماده است و مي توانيد آن را درون ظرف سروتان برگردانيد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : ژله
ژله ويتريني با پاستيل
منبع: سيمرغ
-
پنجشنبه ۱ مهر ۱۳۹۵ - ۴:۴۲:۳۱ PM
-
۷۷۷ بازدید
-
-
چه خبر