دسر انبه پرتقالي، يک دسر تابستاني خوشمزه
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي دسر انبه پرتقالي
انبه : 1 عدد بزرگ
خامه صبحانه : 1 پيمانه
شکر : نصف پيمانه
پودر ژلاتين : 1 قاشق مربا خوري
پودر ژله پرتقال : 1 بسته
طرز تهيه دسر انبه پرتقالي
انبه را پوست و رنده کنيد. سپس روي گاز با شعله کم پوره کنيد.
يک قاشق مرباخوري پودر ژلاتين را اضافه کنيد. براي اضافه کردن پودر ژلاتين مي توانيد زماني که انبه در حال جوشيدن و آبدار است اضافه کنيد. يا مي توانيد ژلاتين را با يک ليوان آب جوش مخلوط و سپس به پوره انبه اضافه کنيد.
مخلوط را درون قالب ژله ريخته و براي دو ساعت درون يخچال بگذاريد تا کاملا بسته شود.
ژله پرتقال را ساده درست کرده و درون قالب روي انبه بريزيد.
بگذاريد 2 ساعت ديگر درون يخچال بماند.
بعد از 2 ساعت از يخچال خارج کرده و درون ظرف سروتان برگردانيد.
منبع: سيمرغ
-
جمعه ۱۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۱:۰۰ PM
-
۷۲۶ بازدید
-
-
چه خبر