حرف هاي جنجالي يک پزشک درباره علت مرگ عباس کيارستمي!
هنر و سلامت
بزرگنمايي:
چه خبر - قصور پزشکان باعث فوت عباس کيارستمي شده است؟
درگذشت "عباس کيارستمي"، کارگردان و هنرمند برجسته کشورمان، بازار گمانهزني و شايعه درباره علت فوت او و احتمال قصور پزشکي را داغ کرد و در اين ميان، مطلبي از قول يک پزشک به عنوان پزشک "کيارستمي" در کانالهاي تلگرام دست به دست شد که خطاي پزشکي را در اين ماجرا تاييد ميکرد.
در اين يادداشت که به نقل از "دکتر اميد ربانيفر" در فضاي مجازي دست به دست ميشود، آمده بود :
« امروز من شرمگينم مانند راننده لدري که خواست مسجد اصفهان را خراب کند و توانست. متاسفانه سيستم پزشکي ايران نتوانست سرشناسترين شهروند خودش را درمان کند، هرچه بيشتر تحقيق کردم و هرچه بيشتر جستجو کردم بيشتر فهميدم که قصور از جانب تيم پزشکي بوده و حالا که استاد در خانه دوست آرميده، نتايج همه جستجوهايم را براي شما هم ميگويم.
استاد کيارستمي به علت عمل پوليپ روده (و نه سرطان) و به توصيه دوستانش و به اعتبار دکتر ... در بيمارستان جم بستري ميشود. دکتر ... استاد را نميشناسند (و شايد اگر هم ميشناختن تاثير چنداني نداشت) به جاي اينکه عمل را خودشان انجام دهند، عمل را به پسرشان ميسپارند. ظاهرا عمل موفقيت آميز بوده و متخصص جراح و متخصص عفوني (دکتر ...) در حالي که بيمار هنوز بستري است، براي تعطيلات عيد راهي مسافرت نوروزي ميشوند.
اما عفونت بعد عمل اتفاق ميافتد و چون کسي نميتواند دو پزشک مسئول را پيدا کند، خانم حکمت با وزير تماس ميگيرند که استاد دوباره تحت عمل جراحي قرار ميگيرند و اين بار با شک به عفونت کيسه صفرا، کيسه صفرا برداشته ميشود. حين عمل لوله حالب هم پاره شده و سوند دبل جي براي ايشان تعبيه ميشود. استاد از بيمارستان مرخص اما اين بار براي برداشتن دبل جي در بيمارستان آراد بستري ميشوند و بعد هم با رضايت خانواده به فرانسه اعزام و در آنجا به علت آمبولي (و نه سرطان) فوت ميکنند. من از طرف شخص خودم بسيار غمگين و شرمسار هستم و اميدوارم (گرچه واقعا اميدي ندارم) وزير محترم پيگير ماجرا باشد.»
اين مطلب که بر خطاي پزشکي در پرونده مرگ آقاي کارگردان مهر تاييد زده بود، درحالي به سرعت در شبکههاي اجتماعي و رسانهها منتشر شد که نگارنده که خود پزشک عمومي است، اعتراف ميکند: اين ادعاها را صرفا براساس شنيدههايي از پزشک و غيرپزشک نوشته بود !
اميد ربانيفر، نگارنده مطلب مذکور، درباره علت انتشار اين مطلب در صفحه فيسبوک و اينستاگرام خود ميگويد:
من اصلا ايشان- کيارستمي- را در طول عمرم نديدهام. پربازيدترين مطلبي که در صفحه شخصي خودم ميگذارم 25 لايک ميخورد، اما نميدانم چه کسي مطلب من را منتشر کرد که اين قدر بازتاب پيدا کرد و در تمام کانالها و گروهها منتشر شد.
وي درباره صحت و درستي مطلب مذکور و منابع مورد استنادش، اظهار ميکند: درباره اين موضوع تحقيق نکرده و تنها بر اساس شنيدهها نوشته بودم. ضمن آنکه حتي اگر اين شنيدهها از طرف پزشک متخصص هم باشد، نامعتبر است. من پزشک عمومي هستم، اما اگر متخصص هم بودم باز هم نميتوانستم درباره روند درمان ايشان نظر بدهم، چون شرح عمل و پرونده را نديده بودم.
ربانيفر، به سابقه همکاري خود با مطبوعات هم اشاره مي کند و ميگويد: من گاهي در روزنامهها مطلب مينويسم و تعداد بالايي از همان شماره را هم خود و خانوادهام ميخريم؛ يعني مطلبي که در روزنامه مينويسم در اين حد بازتاب پيدا ميکند. اگر يک هزارم درصد هم حدس ميزدم که چنين اتفاقي ميافتد، هيچ وقت اين کار را نميکردم. من نه قصد اين کار را داشتم و نه انتظار داشتم تا اين اندازه پخش شود. يکي از روزنامهها عکس من و چند نفر ديگر و همينطور سوابق کاريم را در اينترنت جستجو کرده و با مطلبي که در شبکههاي اجتماعي از طرف من به اشتراک گذاشته شد، چاپ کرده است. اين کار، کاملا زشت و نادرست بود.
او با تاکيد مجدد بر اينکه مطلب درباره روند درمان کيارستمي را بر اساس شنيدههايي از پزشک و غير پزشک نوشته بود، ميگويد: هيچکدام از اين اطلاعات را نميدانستم و بر اساس شنيدههايي که از پزشک و غير پزشک نقل شده، آن يادداشت را به طور شخصي و کوچک نوشتم. حتي بعد از آن هم ميخواستم آن را پاک کنم. ميتوانم ادعا کنم که اين يادداشت را از من دزديدند. در حال حاضر هم براي حفظ آرامش روح عباس کيارستمي، تا اعلام نظر نظام پزشکي سکوت ميکنم.
منبع : isna.ir
-
يکشنبه ۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۲:۴۳:۵۸ PM
-
۱۰۴۰ بازدید
-
-
چه خبر