اين توپک ها براي تزيين سفره افطارتان بي نظير هستند!!!
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - توپک هاي خرمايي براي سفره افطار ماه رمضانمواد لازم براي توپک هاي خرمايي :
خرما : 250 گرم ( بهتر است از خرماهاي دشتستاني که درون جعبه هاي فشرده اي قرار دارند استفاده کنيد )گردوي خرد شده ريز : 100 گرم
پسته خرد شده ريز : 100 گرم
بادام خرد شده ريز : 100 گرم
کنجد و پودر نارگيل براي تزيين : مقداري
طرز تهيه توپک خرمايي :
خرماها را کاملا بشوييد و درون آبکش بگذاريد تا آب آن کاملا خشک شود.
هسته خرماها را کامل درآورده و با دست حسابي خرماها را روز دهيد.
اگر از خرماهايي به غير از خرماي دشتستاني استفاده مي کنيد بايد پوست خرماها هم کنده شوند.
پسته، بادام و گردو خرد شده را به مخلوط خرماها اضافه کرده و مجددا ورز دهيد.
از خرماهاي له شده به اندازه فندق برداريد و گلوله درست کنيد.
اين گلوله ها رادرون کنجد و پودر نارگيل بغلطانيد.
نکته 1 : اگر درون خرماها پسته، بادام و گردو را مخلوط نکنيد مي توانيد براي تزيين به جاي کنجد و پودر نارگيل از بادام، پسته و گردوي پودر شده استفاده کرده و گلوله هاي خرما را در آن بغلطانيد.
منبع: سيمرغ
-
جمعه ۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۹:۰۳ PM
-
۷۶۵ بازدید
-
-
چه خبر