باميه خانگي را با اين دستور بي نقص دست کنيد!!
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد مورد نياز براي تهيه باميه خانگي
آرد : 1 فنجان
آب : 1 فنجان
روغن مايع : کمي از 1/2 کمتر
شکر : 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ : 2 عدد درشت
طرز تهيه باميه خانگي
آب و روغن و شکر را روي حرارت بگذاريد تا جوش آيد.
هنگامي که ريز جوش زد همه آرد را در آن الک کنيد و از روي حرارت برداريد خوب مخلوط کنيد.
دوباره به مدت 3 الي 4 دقيقه روي شعله حرارت گيري کنيد.
خمير حاصل شده را در کاسه اي بريزيد تا خنک شود.
تخم مرغ ها را در کاسه اي با چنگال بزنيد، کمي جوش شيرين براي پف بيشتر در اين مرحله به تخم مرغ ها بيفزاييد.
در يک ماهيتابه گود روغن بريزيد سپس خمير باميه را در حالي که در قيف با ( سرقيف شکوفه بزرگ ) ريخته ايد در روغن بريزيد و با قيچي آشپزخانه برش دهيد.
روغن را روي شعله ببريد تا داغ شود و باميه ها سرخ شود.
براي تهيه شيره باميه يک ليوان شکر را به همراه 1 ليوان آب و کمي گلوکز ( براي براق شدن آن ) و آبليمو روي شعله قرار دهيد و اجازه دهيد قوام آيد.
در انتها بعد از سرخ شدن باميه ها را در آن بغلطانيد.
منبع: سيمرغ
-
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱:۱۰:۲۷ PM
-
۱۰۱۹ بازدید
-
-
چه خبر