نان شکلاتي، يک نان متفاوت براي افطار ماه رمضان
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - طرز تهيه نان شکلاتي براي افطار ماه رمضان
خمير اين نان را مانند خمير نان سيني گل رز درست کنيد.
سپس روي ميزتان کمي آرد پاشيده و خمير نان را کامل پهن کنيد.
شکلات را به روش بن ماري ( آب کردن شکلات روي بخار کتري و غير مستقيم ) يا درون مايکرويو آب کنيد و درون قيف بريزيد.
خمير را به 4 قسمت مساوي تقسيم و مانند تصوير زير دو طرف خمير را يک تاي باريک بزنيد و با قيف به آرامي شکلات آب شده را روي خمير بريزيد.
مجددا مانند تصوير، خمير را يک بار ديگر تا کنيد تا در نهايت به يک باريه تبديل شود.
مجدد با وردنه روي خمير را کمي صاف کنيد تا شکلات درون خمير پخش شود.
با چاقو به آرامي خمير را برش بزنيد.
برش هاي خمير را درون سيني فرکه از قبل چرب کرده ايد بگذاريد و روي ان با قلمو زرده تخم مرغ و زعفران بزنيد.
زماني که رويه خميرتان طلايي شد فر را خاموش کرده و نان ها را درآوريد.
در انتها نان هاي شکلاتي را درون پودر قند بغلطانيد.
اين نان شکلاتي کم شيرين بوده و يکي از بهترين نان ها براي يک افطاري سبک به همراه چاي است.
نان شکلاتي
منبع: سيمرغ
-
جمعه ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱:۰۹:۱۶ PM
-
۷۵۸ بازدید
-
-
چه خبر