يک دسر شکلاتي متفاوت درست کنيد!!
شيريني پزي
بزرگنمايي:
مواد لازم براي کرپ شکلاتي
تخم مرغ : 2 عدد
شکر : 60 گرم
شير : 240 ميلي ليتر
آرد الک شده : 75 گرم
پودر کاکائو : يک قاشق سوپخوري
نمک : کمي
کره بدون نمک، ذوب شده : سه قاشق سوپ خوري
مواد لازم براي تافي
شکر : 240 گرم
آب : 40 ميلي ليتر
پنير ماسکارپونه : 240 گرم
مواد لازم سس
شکلات نيمه شيرين : 150 گرم
کره بدون نمک : دو قاشق سوپ خوري
خامه غليظ : 120 ميلي ليتر
تهيه کرپ
تخم مرغ ها را در کاسه بزرگي بريزيد و به خوبي هم بزنيد. شکر، شير، آرد، کاکائو و نمک و دو قاشق سوپخوري از کره ذوب شده را با هم مخلوط کنيد و هم بزنيد. روي آن را بپوشانيد و بگذاريد 30 دقيقه بماند.
تهيه تافي
سيني فر را کمي چرب کنيد.
شکر و آب را در قابلمه اي مخلوط کنيد.
آن را روي شعله ملايم هم بزنيد تا شکر حل شود.
آن را 5 تا 7 دقيقه بجوشانيد تا طلايي شود. تافي را روي سيني فر بريزيد و سيني را شيب دهيد تا يک لايه نازک از تافي تشکيل شود.
بگذاريد 10 دقيقه سرد و خشک شود.
تافي ها را از سيني فر جدا کنيد، آنها را در کاسه کوچکي بريزيد و با قاشق تافي ها را خرد کنيد.
سه چهارم از تافي هاي خرد شده را درون ماسکارپونه بريزيد.
آن را براي تزئين کنار بگذاريد.
تهيه سس شکلات
شکلات و کره را در يک بخار پز دوطبقه يا کاسه پيرکسي که روي آب جوش قرار مي گيرد، ذوب کنيد.
آن را با خامه هم بزنيد تا زماني که کاملا مخلوط شود.
قالب يا يک ماهيتابه نچسب را روي حرارتِ ملايم گرم کنيد.
با برس کف آن را با کره چرب کنيد.
دو قاشق سوپخوري خمير کرپ را در آن بريزيد و قالب را کج کنيد تا خمير به شکل يکنواخت و نازک کف آن را بپوشاند.
آن را 2 تا 3 دقيقه بپزيد تا زماني که روي کرپ را بگيرد و زير آن نيز قهوه اي شود.
آن را برگردانيد و روي ديگر را نيز بپزيد.
کرپ را روي يک بشقاب بگذاريد و آن قدر ادامه دهيد تا تمام مخلوط مصرف شود.
بايد 6 کرپ تهيه کرده باشيد.
کرپ هاي تهيه شده را در بشقابي روي هم بگذاريد.
وقتي تمام کرپ ها سرد شد، مخلوط تافي و سس را در مرکز هر کرپ بريزيد.
لبه ها را تا بزنيد. هر کرپ را همراه با سس شکلات و تافي روي آن سرو کنيد.
منبع : khorasannews.com
-
جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۸:۳۱ PM
-
۸۸۸ بازدید
-
-
چه خبر