نان دارچيني يک نان عالي با طعمي متفاوت براي صبحانه!
شيريني پزي
بزرگنمايي:
مواد لازم براي نان دارچيني
شير : يک پيمانه
روغن کانولا : يک چهارم پيمانه
شکر سفيد يا قهوه اي : يک چهارم پيمانه
خمير مايه : يک و يک هشتم قاشق مربا خوري
آرد : 2 و يک چهارم پيمانه
بکينگ پودر : يک چهارم قاشق مربا خوري
جوش شيرين : نصف پيمانه
نمک : يک قاشق مربا خوري
کره آب شده : 96 گرم
پودر دارچين : يک و نيم قاشق غذا خوري
مغز،پنير و سبزيجات به دلخواه
طرز تهيه نان دارچيني
فر را روي 180 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
شير ،روغن و شکر را با هم در قابلمه اي مخلوط کنيد و روي حرارت قرار دهيد و روي حرارت بگذاريد تا گرم شود اما نجوشد. از روي گاز برداريد و کنار بگذاريد تا کمي خنک شود.
زماني که مخلوط شکر هنوز گرم است، آن را به کاسه بزرگ تري منتقل و خمير مايه را به آن اضافه کنيد و روي آن را بپوشانيد و در يک مکان گرم بگذاريد تا ور بيايد.
2 پيمانه آرد و بکينگ پودر را به مايه ور آمده اضافه و خوب مخلوط کنيد، روي آن را بپوشانيد و در مکان کمي گرم قرار دهيد تا حجم آن دو برابر شود.
پس از ور آمدن خمير، بقيه آرد و جوش شيرين و نمک را اضافه کنيد و مواد را هم بزنيد.
خمير را روي سطحي که از قبل با آرد آغشته شده است به شکل مستطيلي پهن کنيد،کره آب شده روي آن بماليد. کمي کره نيز براي چرب کردن سيني و روي نان کنار بگذاريد.
در کاسه اي پودر دارچين، کمي شکر و هر ماده اي که مي خواهيد از جمله کشمش، مغز، ادويه، زغال اخته و ... به آن اضافه کنيد و از طول برش بزنيد سپس روي هم قرار دهيد.
بعد آن ها را به صورت چهار گوش تقسيم کنيد و در قالب که با کمي کره چرب شده بچينيد.
قالب را با حوله آشپزخانه بپوشانيد و بگذاريد نيم ساعت بماند تا ور بيايد.
سپس روي آن را کمي کره بماليد و شکر بپاشيد و به مدت نيم ساعت در فر قرار دهيد تا طلايي رنگ شود.
منبع : khorasannews.com
-
۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۴:۱۴ ب.ظ
-
۱۰۳۱ بازدید
-
-
چه خبر