شيريني نوروزي : برش هاي شکلاتي براي پذيرايي از ميهمانان نوروزي
شيريني پزي
بزرگنمايي:
مواد لازم براي 12 برش شکلاتي براي نوروزمواد براي برشها
آرد : يک و نصف پيمانه
بکينگ پودر : يک قاشق مربا خوري
نمک : نصف قاشق مربا خوري
کره هم دماي اتاق : 113 گرم
شکر : يک پيمانه
تخم مرغ : يک عدد بزرگ
وانيل : کمي
مواد لازم براي لايه
کره : 113 گرم
عسل : نصف پيمانه
شکر : يک چهارم پيمانه
خامه : يک چهارم پيمانه
بادام زميني تف داده : يک پيمانه
مواد لازم براي رويه
چيپس هاي شکلاتي : يک پيمانه
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : گلچين شيريني هاي عيد نوروز همراه با دستور پخت
طرز تهيه برش هاي شکلاتي براي نوروز
فر را روي 175 درجه سانتي گراد تنظيم و سيني مناسب را با کاغذ روغني آماده کنيد.
براي تهيه لايه ،آرد،بکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنيد.
کره و شکر را با هم بزنيد تا سبک شود.
سرعت هم زن را کاهش دهيد و تخم مرغ و وانيل را به آن اضافه کنيد.
مواد را هم بزنيد تا خمير نرم به دست بيايد.خمير را در سيني پهن کنيد و به مدت 25-30 دقيقه در فر قرار دهيد.
آن را از داخل فر در بياوريد و بگذاريد خنک شود.
براي تهيه مواد داخل،کره را روي حرارت ملايم آب کرده،عسل،شکر و خامه را اضافه کنيد و در صورتي که مرتب هم مي زنيد بگذاريد به جوش بيايد.
پس از غليظ شدن از روي حرارت بر داريد.بادام زميني را به مواد اضافه کنيد و روي موادي که از قبل آماده کرده ايد بريزيد و بگذاريد خود را بگيرد.
شکلات را آب کنيد و روي مواد پهن کنيد و بگذاريد خود را بگيرد.
پس از سفت شدن ، آن را برش بزنيد.
منبع : khorasannews.com
-
۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۵:۰۴ ب.ظ
-
۹۰۹ بازدید
-
-
چه خبر