شيريني نوروزي : شيريني دوقلو، معروف ترين شيريني نوروزي
شيريني پزي
بزرگنمايي:
مواد لازم براي شيريني دوقلو
تخم مرغ : 1 عدد
عسل : 1 قاشق غذاخوري
شکر : يک دوم پيمانه
آرد سفيد : يک و سه چهارم پيمانه
کره : 100 گرم
سرکه سفيد : 1 قاشق غذاخوري
جوش شيرين : 1 يک دوم ق.م
مارمالاد : به ميزان لازم
طرز تهيه شيريني دوقلو براي نوروز
ابتدا فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن کنيد تا گرم شود.
آرد را الک کنيد و داخل کاسه اي بريزيد ، کره سرد را خرد کنيد و به آرد اضافه نماييد سپس با کمک انگشتان دست مواد را ماساژ دهيد و مخلوط کنيد تا بافتي مانند خرده نان پيدا کند ( ميتوانيد از ميکسر استفاده کنيد اما استفاده از انگشتان دست بافت بهتري به شيريني ميدهد).
تخم مرغ و شکر را داخل کاسه اي بريزيد و 5 دقيقه با دور تند همزن بزنيد تا کرم رنگ و يکدست شود سپس کم کم به مخلوط آرد و کره را اضافه کنيد و با ليسک به ارامي مخلوط کنيد.
جوش شيرين و سرکه را مخلوط کنيد و به خمير شيريني اضافه نماييد ، هم بزنيد تا خوب مخلوط شوند سپس عسل را اضافه کنيد و مخلوط کنيد تا خمير نرم و لطيفي بدست بيايد.
خمير را با کمک دست به شکل گرد حالت دهيد و داخل کيسه فريزر بگذاريد ، هواگيري کنيد و به مدت 30 دقيقه در دماي اتاق استراحت دهيد ، پس از استراحت روي سطح کار مقداري آرد بپاشيد و خمير را نازک پهن کنيد سپس خمير را قالب بزنيد ( ميتوانيد با استفاده از قالب هاي آماده خمير را قالب بزنيد يا با استفاده از چاقو به هر شکلي که دوست داريد خمير را برش دهيد)
داخل سيني فر کاغذ روغني قرار دهيد و خميرهاي قالب زده را با فاصله روي کاغذ بگذاريد ، با استفاده از ابزار بخش مياني خمير را سوراخ کنيد ( روي نصف خميرها را سوراخ ايجاد کنيد ، اين خميرها مربوط به بخش بالاي شيريني و براي نمايش مارمالاد و زيبايي بيشتر هستند ، اين سوراخ ميتوانيد به شکل قلبي کوچک نيز در مرکز کار ايجاد شود)
سيني را داخل فري که از قبل روشن کرده ايد و گرم شده است به مدت 5 – 8 دقيقه قرار دهيد تا شيريني ها طلايي شوند ( اين زمان بسته به دماي هر فر متفاوت ميباشد ) ، پس از پخت شيريني ها را از فر خارج کنيد و کناربگزاريد تا سرد شوند ، دو شيريني را با استفاده از مارمالاد به هم متصل کنيد سپس روي توري قرار دهيد و سس شکلات را نوار نوار جهت تزيين روي بيسکويت ها بدهيد .
منبع :
-
۲۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۵:۱۰ ب.ظ
-
۱۳۷۱ بازدید
-
-
چه خبر