شيريني نوروزي : شيريني پنجره اي، شيريني اصيل ايراني ها براي نوروز
شيريني پزي
بزرگنمايي:
مواد لازم براي شيريني پنجره اي براي نوروز
گلاب : نصف پيمانه
نشاسته : 75 گرم
تخم مرغ : 5 عدد
شير سرد : 1 پيمانه
آرد سفيد گندم : 75 گرم
پودر شکر و پودر هل و پودر پسته به ميزان لازم براي تزيين
طرز تهيه شيريني پنجره اي براي نوروز
اول داخل ظرفي مناسب نشاسته و شير سرد رو با هم مخلوط کنيد.
وقتي خوب با هم مخلوط شدن و کامل نشاسته حل شد ظرف رو 15 دقيقه کنار بذاريد تا نشاسته داخل شير حل بشه.
حالا يکي يکي تخم مرغها رو به شير اضافه کنيد و هر بار با اضافه کردن هر تخم مرغ 1دقيقه مواد رو با چنگال خوب بزنيد.(در مجموع 5دقيقه مواد رو بزنيد) آرد رو حتما 3 مرتبه الک کنيد و بعد خيلي کم کم و آهسته به مواد اضافش کنيد.
مواد رو مرتب هم بزنيد تا آرد گلوله نشه .بهتره با چنگال مواد رو هم بزنيد.
گلاب رو در انتها به مواد اضافه کنيد و دوباره خوب هم بزنيد.
ظرف مناسبي رو انتخاب کنيد که گود باشه و داخلش مقدار زيادي روغن بريزيد و صبر کنيد تا روغن کامل داغ بشه.
قالب مناسب و مخصوص نان پنجره اي رو داخل روغن فرو ببريد و کمي صبر کنيد تا گرم بشه.
قالب گرم شده رو داخل خمير قرار بديد البته نه طوري که کل قالب داخل خمير بره حدود نصف قالب که داخل خمير بره کافيه.
حالا خيلي سريع قالب رو داخل روغن کاملا داغ شده فرو ببريد و بعد از چند ثانيه قالب رو تکون بديد تا خمير ازش جدا بشه و داخل روغن سرخ بشه.
وقتي کامل شيريني داخل روغن سرخ شد اونو خارج کتيد و بذاريدش روي يه دستمال تا روغن اضافيش بره و بعد از اينکه کامل خنک شد روش مقداري پودر قند،پودر پسته و پودر هل بپاشيد.
نکات مهم در درست کردن شيريني پنجره اي براي نوروز
1 - اگر دوست داريد داخل مواد کمي زعفران هم بزنيد.
2 - غلظت خمير بايد شبيه فرني باشه اگر خمير خيلي شل بود بهش کمي آرد اضافه کنيد و اگر خيلي سفت بود کمي ديگه گلاب بريزيد.
3 - قالب نبايد خيلي داغ بشه يا خيلي سرد باشه چون در اين صورت خمير شما بريده ميشه!
4 - يادتون باشه اين شيريني رو اصلا با روغن جامد تهيه نکنيد چون روغن رسوب ميکنه و بد طعم ميشه.
منبع : زندگي ايده آل
-
۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۴:۲۷ ب.ظ
-
۱۱۵۰ بازدید
-
-
چه خبر