شيريني نوروزي : اسلايس بادام و دارچين، شيريني شيک و کم دردسر!
شيريني پزي
بزرگنمايي:
مواد لازم براي حدود 48 اسلايس بادام و دارچينمواد لازم براي لايه
آرد : 2 پيمانه
پودر قند : يک پيمانه
کره نرم : يک پيمانه
پودر دارچين : يک قاشق مربا خوري
مواد لازم براي رويه
شکر ترجيحا قهوه اي : نصف پيمانه
عسل : نصف پيمانه
کره : يک چهارم پيمانه
خامه : يک چهارم پيمانه
بادام خرد شده : 2 پيمانه
طرز تهيه اسلايس بادام و دارچين براي نوروز
فر را روي 175 درجه سانتيگراد تنظيم کنيد.
سيني به اندازه 33 در 23 سانتي متر را با کاغذ فويل بپوشانيد و آن را کمي چرب کنيد.
تمامي مواد لايه را با هم مخلوط کنيد و با همزن بزنيد تا خمير به دست بيايد.
سپس خمير را روي سطح سيني پهن کنيد و به مدت 18-22 دقيقه در فر قرار دهيد تا کمي طلايي رنگ شود.
تمامي مواد رويه به جز بادام را در قابلمه بريزيد و روي حرارت بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا به جوش بيايد.
پخت را در حالي که هم مي زنيد ادامه دهيد تا غليظ شود.
بادام را به آن اضافه کنيد،هم بزنيد و روي لايه بريزيد و پهن کنيد.
سيني را به مدت 12-15 دقيقه در فر قرار دهيد تا بادام طلايي رنگ شود.
از فر خارج کنيد و بگذاريد خنک شود،سپس 24 برش چهار گوش و هر کدام را اريبي برش بزنيد تا 48 تکه به دست بيايد.
ارزش غذايي هر اسلايس بادام و دارچين
کالري : 120
کلسترول : 15 ميلي گرم
کربوهيدرات : 13 گرم
پروتئين : يک گرم
چربي: 7 گرم
سديم : 40 ميلي گرم
فيبر غذايي : يک گرم
منبع : khorasannews.com
-
۲۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۳:۱۱ ب.ظ
-
۲۰۵۱ بازدید
-
-
چه خبر