شيريني نورزي : نان برنجي را با اين دستور اصيل درست کنيد
شيريني پزي
بزرگنمايي:
مواد لازم براي نان برنجي کرمانشاهي
آرد برنج : 4 ليوان
کره آب شده : يک ليوان + 3 قاشق غذا خوري
پودر قند : يک ليوان
گلاب : نصف ليوان
تخم مرغ ( زرده وسفيده جدا ) : يک عدد
پودر هل : به مقدار لازم
زعفران دم کرده : يک قاشق غذا خوري
پودر کاکائو : يک قاشق غذا خوري
تخم خرفه ، خلال پسته براي تزئين : کمي
طرز تهيه نان برنجي کرمانشاهي
آرد برنج بايد سفيد رنگ و خوش عطر و نرم باشد .
تخم مرغ را جداگانه هم بزنيد تا کاملاً پف کند و اسفنجي شود .
زرده تخم مرغ و پودر قند و هل و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنيد. سفيده و گلاب را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد ودر آخر آرد برنج را اضافه کنيد و خوب ورز دهيد.
وقتي خمير کاملاً آماده شد، آن را در نايلون بريزيد و به مدت 24 ساعت در فضاي آشپزخانه ( جايي که زياد گرم نباشد ) بگذاريد تا خمير ور بيايد.
فر را از قبل روي 300 درجه تنظيم کنيد .
خمير را داخل يک سيني به قطر نيم سانتي متر باز کنيد و قالب بزنيدو با تخم خرفه و خلال پسته تزئين کنيد و آنها را در سيني فر با کمي فاصله بچينيد و سيني را به مدت 15 تا 20 دقيقه در فر قرار دهيد و بعد از فر خارج کنيد .
اگر خواستيد نان برنجي دو رنگ يا سه رنگ تهيه کنيد مقداري از مايه نان برنجي را با پودر کاکائوي حل شده در يک قاشق آب گرم و مقداري را با زعفران مخلوط کنيد و از هر کدام مقداري خمير سه رنگ را قالب بزنيد.
منبع : khorasannews.com
-
۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۳:۱۸ ق.ظ
-
۱۲۰۹ بازدید
-
-
چه خبر