طرز تهيه تارت ميوه اي براي نوروز شيريني پزي بزرگنمايي: مواد لازم براي تارت ميوه اي نوروز ( 35 عدد) :آرد 2 پيمانه : 250 گرمکره سرد : 150 گرمپودر قند : 1 ق سزرده تخم مرغ : 1 عددنمک : يک پنسوانيل شکري : نصف ق م يا وانيل خالص يک چهارم ق مژله : مغزي کيوي ژله : مغزي پرتقال کيوي : 2 عددپرتقال : 2 عددشکلات تخته اي قهوه اي قالب تارت طرز تهيه تارت ميوه اي براي نوروز مرحله اول درست کردن تارت ميوه اي براي نوروزابتدا کره سرد را خرد کرده و با آرد مخلوط کنيد تا مثل خرده نون بشه . مرحله دوم درست کردن تارت ميوه اي براي نوروزبعد پودر قند و زرده تخم مرغ و وانيل رو اضافه کرده و مخلوط کنيد .نکته : نبايد زياد ورز بدين فقط در حد مخلوط شدن و تشکيل يه خمير نرم کافيه .نکته : در صورتيکه خمير خشک باشه مي تونيد کمي آب سرد بهش اضافه کنيد . مرحله سوم درست کردن تارت ميوه اي براي نوروزخمير رو نيم ساعت در يخچال استراحت بدين . مرحله چهارم درست کردن تارت ميوه اي براي نوروزبعد داخل قالب تارت باز کنيد . مرحله پنجم درست کردن تارت ميوه اي براي نوروزو با چنگال ته خمير رو سوراخ کنيد . مرحله ششم درست کردن تارت ميوه اي براي نوروزدر دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا بپزن . نکته : مدت زمان بستگي به دماي فر شما داره ممکنه کمتر يا بيشتر بشه . دقت کنيد که هر وقت نانها طلايي شدن يعني لازمه که از فر خارج بشن . مرحله هفتم درست کردن تارت ميوه اي براي نوروزبعد از سرد شدن از قالب خارج کنيد .تا اينجاي قضيه رو مثل همه تارت ها انجام مي ديد و اجازه مي دين تا تارت ها حسابي سرد بشن . حالا اگه بخوايد اين تارتها رو براي مناسبت خاصي مثل تولد ، عيد و مهمانيها استفاده کنيد مي شه تا اين مرحله رو سرفرصت انجام داده و در ظرف بچينيد بعد داخل فريزر بذاريد و هر موقع لازم داريد برداشته و روش مواد لازم رو ريخته و نوش جان کنيد . قسمتي که زمانبر هست تا اين مرحله هستش و بقيه خيلي راحته. براي فريزر کردن تارتها رو در ظرف بچينيد و بين هر رديف کاغذ روغني بذاريد . فقط با ملايمت برخورد کنيد چون اين خمير جز يکي از تردترين و خوشمزه ترين خميرهاي تارت هست. خوب حالا وقتشه که دوباره با يه سري مواد جديد آشنا بشيد . اين ژله مغزي ها هم جز مواردي هستن که در انواع شيريني و کيک و دسر استفاده مي شه و جديدا حسابي جاي خودشون رو باز کردن . مرحله هشتم درست کردن تارت ميوه اي براي نوروزژله مغزي مورد نظر رو داخل قيف ريخته و روي تارتمون مي ريزيم . مرحله نهم درست کردن تارت ميوه اي براي نوروزبعد روي هر کدوم از تارتها يه تيکه کيوي مي ذاريم. مرحله دهم درست کردن تارت ميوه اي براي نوروزبه همين روش مي تونيد از انواع ديگه اون در تارت استفاده کنيد . مرحله يازدهم درست کردن تارت ميوه اي براي نوروز براي اينکه ميوه تون براق شده و پلاسيده نشه مي تونيد از براق کننده ساده استفاده کنيد بدين ترتيب که مقداري آب بهش اضافه کنيد تا کمي رقيق بشه بعد روي ميوه ها بريزيد . مرحله دوازدهم درست کردن تارت ميوه اي براي نوروزو در آخر شکلات رو به روش بن ماري آب کرده و طرحهاي مورد نظرتون رو روي يه کاغذ روغني بکشيد . بعد به مدت 5 دقيقه داخل فريزر بذاريد تا خودشون رو بگيرند. نکته : هميجا لازمه که يه نکته اساسي رو خدمتتون عرض کنم حتما و حتما چند تا دونه قيف يکبار مصرف اضافه توي خونه داشته باشيد چرا ؟ چون ممکنه يه وقت مثل من ساعت يک نصفه شب نياز به قيف داشته باشيد و دستتون از همه جا کوتاه باشه . باز خدا خير بده به کاغذ روغني که بموقع بدادم رسيد ( لطفا نپرسيد که چه جوري مي شه کاغذ روغني رو مثل قيف درست کرد چون روشي که بلدم متاسفانه نمي شه مثل اين آموزشها عکس انداخت و توي سايت گذاشت بعضي از اين موارد رو بايد بصورت حضوري ببينيد) . مرحله سيزدهم درست کردن تارت ميوه اي براي نوروزو از روي کاغذ روغني بسرعت جدا کنيد . مواظب باشيد که حرارت دست خيل سريع اينا رو آب مي کنه . مرحله چهاردهم درست کردن تارت ميوه اي براي نوروزسپس روي تارتها مي چينيم . منبع : baharsite.com ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۵:۲۵ ب.ظ ۲۵۳۱ بازدید چه خبر