شيريني نوروزي : باسلوق دو رنگ را براي ميهمانان عيدتان درست کنيد
شيريني پزي
بزرگنمايي:
مواد لازم باسلوق سفيد
نشاسته : 1 پيمانه
آب : 3 پيمانه
شکر : 1.5 پيمانه
مواد لازم قسمت رنگي
نشاسته : 1 پيمانه
آب : 3 پيمانه
دوشاب ( شيره انگور ) : 1.5 پيمانه
روش تهيه باسلوق دورنگ
نشاسته، آب و شکر را داخل قابلمه ريخته و خوب هم ميزنيم تا مايه صاف شده و گلوگه نشاسته داخل آن باقي نماند.
سپس مخلوط حاصل را روي شعله اجاق قرار مي دهيم و به صورت مداوم هم مي زنيم تا سفت شده و قوام آيد. ( ما شيريني در اين حد دوست داريم، بيشتر بخواين ميتونين شکر رو به جاي 1.5 پيمانه، 2 تا بريزين )
براي قسمت رنگي نيز به همان روش بالا عمل کنيد، فقط به جاي شکر دوشاب ( شيره انگور ) بريزيد.
داخل قالبهاي پلاستيکي تک نفره ابتدا باسلوق سفيد را ريخته و بعد گردوي خرد شده بريزيد و در آخر باسلوق رنگي.
( فقط گردوها چون لايه کلفتي داشت باعث شده بود موقع برگردوندن دو لايه سفيد و قهوه اي از هم جدا بشن. سري بعد گردو رو فقط به کناره ها ميزنيم و وسط رو خالي ميذاريم که 2 لايه به هم بچسن )
منبع : mamisite.com
-
۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۳:۰۷ ب.ظ
-
۱۸۰۲ بازدید
-
-
چه خبر