شيريني نوروزي : شيريني شکلاتي را با اين دستور درست کنيد
شيريني پزي
بزرگنمايي:
مواد لازم براي شيريني نوروزي شکلاتي
آرد : دو پيمانه
نمک : يک چهارم قاشق مربا خوري
کره : 226 گرم
پودر قند : نصف پيمانه
وانيل : کمي
شکلات تخته اي ريز خرد شده : 180 گرم
مغز تفت داده و خرد شده : به اندازه کافي
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : گلچين شيريني هاي عيد نوروز همراه با دستور پخت
طرز تهيه شيريني نوروزي
کره را با همزن برقي هم بزنيد تا سبک و خامه اي شود.
پودر قند را به آن اضافه کنيد و هم زدن را ادامه دهيد.
وانيل و نمک را اضافه کنيد و هم بز نيد.
آرد را آرام و به اندازه اي اضافه کنيد تا خمير به دست بيايد.
خمير را در پلاستيک قراردهيد و بگذاريد به مدت يک يا دو ساعت در فريزر بماند.
ده دقيقه قبل از شروع شکل دادن خمير، فر را روي 175 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد .
خمير را با وردنه باز کنيد و به شکل دلخواه برش بزنيد و با فاصله روي سيني حاوي کاغذ روغني قرار دهيد.
سيني حاوي کلوچه هاي برش زده را به مدت 15دقيقه در يخچال قرار دهيد تا با سفت شدن هنگام پخت در فر شکل خود را حفظ کند.
سيني را به مدت 8-10 دقيقه در فر قرار دهيد تا کمي طلايي شود.
از فر در بياوريد و بگذاريد خنک شود.
شکلات را به صورت بن ماري آب کنيد و گوشه هاي آن را ابتدا در شکلات و سپس مغز فرو ببريد.
منبع : khorasannews.com
-
۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۳:۰۵ ب.ظ
-
۹۷۴ بازدید
-
-
چه خبر