شيريني نوروزي : براي ميهمانان تان توپهاي گردويي درست کنيد
شيريني پزي
بزرگنمايي:
مواد لازم براي توپهاي گردويي براي نوروز
آرد : 125 گرم
پودر شکر : 3 قاشق سوپخوري
روغن : 60 گرم
هل : اندکي
گردو : يک پيمانه
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : گلچين شيريني هاي عيد نوروز همراه با دستور پخت
طرز تهيه توپ هاي گردويي براي نوروز
ابتدا پودر شکر را با روغن ماساژ داده ( با نوک انگشتان )، سپس آرد و هل را اضافه ميکنيم.
خمير را داخل نايلون قرار داده و به مدت 2 ساعت کنار ميگذاريم تا استراحت کند.
سپس از خمير به اندازه يک گردوي متوسط برداشته وسط آن را باز کرده و کمي گردوي درشت خرد شده داخل آن ميگذاريم و سپس خمير را بسته و در دست به شکل توپهاي کوچکي درمياوريم.
داخل فر 180 درجه سانتيگراد که از يک ربع قبل روشن کرده ايم به مدت نيم ساعت ميپزيم.
بعد از سرد شدن کامل، داخل پودر قند غلطانده و داخل کپسول کاغذي کوچک بگذاريد و روي آن را با شکلات پوشانده و با ترافل يا پودر پسته تزئين کنيد.
مهم: بگذاريد شيريني ها کاملا سرد شود و سپس از سيني فر جدا کرده و جمع کنيد!! در غير اينصورت شيريني شما خرد و دفرمه خواهد شد.
منبع : mamisite.com
-
۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۴:۱۸ ب.ظ
-
۹۰۹ بازدید
-
-
چه خبر