شيريني نوروزي : براي ميهمانان عيدتان کلوچه هاي نوروزي درست کنيد
شيريني پزي
بزرگنمايي:
مواد لازم براي کلوچه هاي نوروزي
کره با دماي اتاق : 14 قاشق غذا خوري
شکر : سه چهارم پيمانه و 2 قاشق غذا خوري
آرد : 2 پيمانه
جوش شيرين : يک قاشق مربا خوري
زرده تخم مرغ : 2 عدد
خامه : 2 قاشق غذا خوري
سفيده تخم مرغ : 2 عدد
پودر قند : به اندازه کافي
طرز تهيه کلوچه هاي نوروزي
فر را روي 175 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
کره را با 2 قاشق غذا خوري شکر مخلوط کنيد.
آرد و جوش شيرين را با هم الک کنيد و با کره هم زده شده،خامه و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنيد تا خمير به دست بيايد.
سفيده تخم مرغ را با شکرهم بزنيد تا فرم بگيرد.
خمير را به شکل مستطيلي روي کاغذ روغني باز کنيد و سفيده تخم مرغ را روي سطح آن کامل بماليد و لوله کنيد. براي لوله کردن از کاغذ روغني کمک بگيريد. خمير لوله شده را به اندازه 1.5 سانتي متر برش بزنيد و با فاصله روي سيني فر حاوي کاغذ روغني بچينيد.
بگذاريد به مدت 17-15 دقيقه بپزد تا روي آن طلايي شود.
از فر در بياوريد و بگذاريد خنک شود، سپس پودر قند روي آن بپاشيد.
منبع : khorasannews.com
-
۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۴:۴۷ ب.ظ
-
۱۳۲۰ بازدید
-
-
چه خبر