پيشگيري از شايع ترين سرطان دنيا با مصرف سير و پيار
بيماري ها و پيشگيري
بزرگنمايي:
چه خبر -
موثرترين روش براي پيشگيري از سرطان روده بزرگ
به گفته محققان، مصرف سبزيجات خانواده آليوم که شامل پياز، سير، تره فرنگي و موسير هستند، با کاهش ريسک ابتلا به سرطان روده بزرگ مرتبط هستند.
تحقيقات محققان دانشگاه پزشکي چين نشان مي دهد مصرف ميزان بالا سبزيجات آليومي ريسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا 79 درصد کاهش مي دهد.
«ژي لي»، عضو تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: «نکته حائز اهميت در اين تحقيق اين است که هر چقدر مصرف سبزيجات آليومي بيشتر باشد، ميزان حفاظت در مقابل سرطان روده بزرگ بيشتر خواهد بود.»
وي در ادامه مي افزايد: «به طورکلي يافته هاي فعلي نشان مي دهد که چقدر پيشگيري اوليه از ابتلا به سرطان روده بزرگ از طريق تغيير در سبک زندگي مهم است.»
در اين مطالعه، 833 بيمار مبتلا به سرطان روده بزرگ با 833 بيمار فاقد اين بيماري مقايسه شدند.
طبق اعلام سازمان بهداشت جهاني، سرطان روده بزرگ يکي از شايع ترين سرطان ها در سراسر جهان است بطوريکه در سال 2018، 1.80 ميليون مورد ابتلا به اين سرطان و 862 هزار مرگ ناشي از اين سرطان در جهان وجود داشته است.
به گفته محققان سبزيجاتي که در خانواده آليومها قرار دارند، ميتوانند خطر ابتلا به سرطان معده و روده را کاهش دهند. مزاياي اين سبزيجات به دليل وجود ترکيبات سولفوري است. اگرچه مکانيسم دقيق اين ترکيبات هنوز مشخص نيست اما فرضيهها بر اين اصل استوار است که پياز داراي موادي است که از رشد تومورها جلوگيري ميکند. اين سبزي پرخاصيت منبع خوبي از آنتي اکسيدان و ويتامين C است که باعث مي شود بدن افراد با راديکالهاي آزاد مقابله کند.
بيشتر بدانيد : مقابله با بروز سرطان در روده بزرگ، نسخه اي براي همه
بيشتر بدانيد : مشخصات افرادي که به سرطان روده بزرگ مبتلا مي شوند
بيشتر بدانيد : نشانه هاي اوليه سرطان روده بزرگ که بايد بدانيد
منبع : mehrnews.com
-
دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۹:۱۱ AM
-
۷۹۴ بازدید
-
-
چه خبر