بزرگنمايي:
چه خبر - چند نکته مهم در هم زدن تخم مرغ
همانطور که همتون ميدونيد هم زدن سفيده تخم مرغ براي اين هستش که حجمش زياد بشه و داخل اون حبابهاي هوا ايجاد بشه که در نهايت شيريني رو حجيم و پوک ميکنه... پس براي آنکه سفيده خوب زده بشه به نکات زير توجه کنيد:
سفيده بايد تازه باشد.
سفيده نبايد حاوي ذره اي از زرده باشد.
وسايلي را که سفيده رو با آن ميزنيم مثل همزن دستي و برقي بايد تمييز و فاقد هرگونه چربي باشد.
سرعت همزدن بايد زياد باشد در غير اين صورت آب مي اندازد.
فاصله ميان زدن سفيده و مصرف آن بايستي کم باشد چون آب مي اندازد
براي زدن سفيده از ظرف آلومينيومي استفاده نکنيد چون رنگش تيره مي شود.
در مواردي که شکر به سفيده اضافه ميکنيد..ابتدا سفيده رو ميزنيد و و قتي سفت شد شکر اضافخه ميکنيد اونقدر هم ميزنيد تا رد همزن روي آن باقي بمونه.
براي آنکه سفيده تخم مرغ سريع تر زده شود ذره اي نمک به کآن اضافه کنيد .به اين ترتيب نه تنها با سرعت بيشتر بلکه راحتتر انجام مي پذيرد.
اگر سفيده تخم مرغ رو به محض بيرون آوردن از يخچال بزنيد سفيده تخم مرغ به اندازه کافي کف نميکنه.بنابراين ابتدا آن را در دماي محيط قرار دهيد سپس هم زدن را شروع کنيد.
براي اينکه بدانيد ميزان هم زدن سفيده چقدره.کافي است ظرف حاوي سفيده را وارونه کنيد در صورتي که محتويات آن بيرون نريخت يعني کافيه...البته اگه خواستيد ظرف رو وارونه کنيد مسووليتش با خودتونه.
بيشتر بدانيد : طرز تهيه خامه فرم گرفته با خامه صبحانه
بيشتر بدانيد : آموزش نرم کردن کره در شيريني پزي
بيشتر بدانيد : ترک خوردن روي کيک خانگي به چه دليل است؟
بيشتر بدانيد : نکات مهم استفاده از فر در شيرني پزي
منبع : ashpazonline.ir