مربا گلابي، يک مرباي پاييزي خوش طعم
شيريني پزي
بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي تهيه مربا گلابي
شکر : 800 گرم
گلابي : 1 کيلو
آب : مقداري
سرکه : 1/3 پيمانه
گلاب : 2 قاشق سوپخوري
آب ليموي تازه : 2 قاشق سوپخوري
بيشتر بدانيد : تهيه مربا به با چند نکته که نمي دانستيد!!
طرز تهيه مربا گلابي
گلابي ها را پس از شستن پوست گرفته و خرد کنيد.
گلابي ها را در مقدراي آب و سرکه قرار دهيد و بعد از کمي آنها را خارج کنيد. اين کار براي جلوگيري از سياه شدن آنها است.
گلابي ها را در قابلمه لعابي ريخته و روي آنها تا جايي که سطح گلابي ها پوشيده شود آب بريزيد.
ظرف را روي حرارت قرار دهيد تا گلابي ها بپزند.
بعد از پخته شدن گلابي ها را در صافي بريزيد.
شکر و زعفران را به آب گلابي اضافه کرده تا چند جوش بزند. بايد شربت تقريباً قوام بيايد. سپس شربت را صاف کرده و گلابي ها و آب ليمو را به شربت اضافه کنيد.
بعد از اين که شربت چند بار جوشيد زير قابلمه را خاموش کرده و صبر کنيد خنک شود.
بيشتر بدانيد : فوت و فن هاي يک مرباي خوش طعم و خوش رنگ
بيشتر بدانيد : مرباي انار، خوش طعم ترين مرباي پاييزي
بيشتر بدانيد : طرز تهيه مربا خرمالو، معروف ترين مربا پاييزي
منبع: سيمرغ
-
شنبه ۱ دي ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۳:۲۵ PM
-
۸۷۸ بازدید
-
-
چه خبر