بزرگنمايي:
چه خبر - کنترل ديابت با ورزش
انجام يک فعاليت بدني که از آن لذت ببريد و بتوانيد آن را قسمتي از برنامه معمول روزانه زندگي خود قرار دهيد، کليدي براي يک زندگي سالم و طولاني است. جالب است که بدانيد ورزش در کنترل بيماريها و نيز درمان آنها هم ميتواند تاثيرگذار باشد. امروزه تحقيقات نشان دادهاند که تحرک بدني هرچند کم و در هر سني ميتواند مفيد باشد. توصيه عمومي آن است که هر فرد بايد روزانه در مجموع بين نيم تا يک ساعت فعاليت بدني داشته باشد.
فعاليت بدني يک جزء ضروري از برنامه کاهش وزن است که اين فعاليت بدني با حفظ توده با ارزش ماهيچهاي، کاهش چربي را به حداکثر ميرساند.
از طرفي بيش از هشت درصد جامعه ما از بيماري ديابت که روند رو به رشد آن به دليل شهرنشيني و عوامل ديگر به شکل نگران کنندهاي خودنمايي ميکند، رنج ميبرند و اتفاقا اکثريت مبتلايان به اين بيماري تا مدتها از ابتلاي خود به اين بيماري مطلع نيستند. انجام فعاليت بدني علاوه بر آن که ميتواند سير کاهش وزن را تسريع کند و از آن طريق در تنظيم ميزان قند خون موثر باشد، حتي به طور مستقل و بدون کاهش وزن نيز به پيشگيري و يا کنترل بيماري ديابت کمک خواهد کرد.
بنابر اعلام پايگاه جامع آموزشي و فرهنگسازي وزارت بهداشت، کاهش وزن، ميتواند حساسيت به انسولين را افزايش داده، سطوح کلسترول و قند خون را بهبود بخشد و فشار خون را کاهش دهد. تمام اين نتايج در سلامت بيماران ديابتي حائز اهميت است. بايد توجه کرد که روزانه يک ساعت پيادهروي ريسک ابتلا به ديابت نوع دو را 34 درصد کاهش ميدهد.
بيشتر بدانيد : فقط با قند به ديابت مبتلا نمي شويم
بيشتر بدانيد : بهترين روش کنترل ديابت
بيشتر بدانيد : ديابت درمان قطعي دارد؟
منبع : isna.ir
-
جمعه ۲۰ مهر ۱۳۹۷ - ۹:۰۵:۰۳ AM
-
۶۶۴ بازدید
-
-
چه خبر