بزرگنمايي:
چه خبر - مواد لازم براي تهيه پاي بستني شکلاتي
بيسکويت شکلاتي : 1 بسته
بستني شکلاتي : 1 بسته متوسط
خامه چرب و زده شده : 1/4 فنجان
شکلات خرد شده : 150 گرم
کره قرار گرفته در دماي اتاق : 100 گرم
بيشتر بدانيد : پاي توت فرنگي پيچيده شده با پنير خامه ايي، يک دسر خوش طعم تابستاني
طرز تهيه پاي بستني شکلاتي
بيسکويت ها را خرد کرده و درون ميکس کاملا پودر کنيد.
بيسکويت و کره را با هم مخلوط کنيد.
مخلوط بيسکويت و کره را کف قالب کمربندي بريزيد و پشت قاشق حسابي فشار دهيد تا سفت شود. قالب را براي 2 ساعت درون يخچال قرار دهيد تا مخلوط بيکوست و کره سفت شود.
بستني شکلاتي را بزنيد تا يک دست شود و سپس آن را رو مخلوط بيسکويت و کره بريزيد.
مجدد قالب را براي 3 ساعت درون فريزر قرار هيد تا بستني خودش را بگيرد.
در اين فاصله تکه هاي شکلات را به روش بن ماري ذوب کرده و خامه چرب زده شده را با هم مخلوط کنيد تا خامه اي شکلاتي درست شود.
بعد از گرفتن بستني، خامه شکلاتي را روي لايه بستني ريخته و مجدد براي 1 ساعت درون فريزر قرار دهيد.
پاي بيسکوييتي شما براي سرو و پذيرايي آماده است.
پاي چيست؟
پاي، يک ظرف غذا پخته شده است که معمولاً با لايه خمير شيريني پوشش داده ميشود يا به طور کامل از مواد شيريني ساخته ميشود. در واقع پاي، نوعي خوراک پيراشکي مانند است که از دو بخش تشکيل ميشود : يک بخش آن لايه خميري است و بخش ديگر موادي است که درون اين خمير قرار ميگيرد. پاي بر اساس لايه خود دستهبندي ميشود.
پاي پُر ( تک پوسته يا از پايين پوسته )، لايه خمير شيريني همانند ظرف شيرينيپزي در زير و مواد در بالاي لايه شيريني قرار ميگيرد و روي مواد غذايي، باز گذاشته است. اين نوع پايها را تارت مينامند. که بيشتر در پايهاي شيرين اين گونه است. ولي يکي از معروفترين پايهاي شور مزه که فقط قسمت زيرش خمير دارد، پاي کيش ميباشد.
پاي بالا پوسته، که مواد پاي در پايين ظرف ميباشد و روي اين مواد را با خمير پاي ميپوشانند.
پاي دو پوسته، مواد را درون خمير قرار داده و خمير را ميپيچند. يعني موادغذايي به طور کامل در پوستهاي از شيريني محصور ميشود.
براي پوسته پاي مواد مختلفي استفاده ميشود، از جمله پودر شيريني پزي بيسکويت يا سيب زميني له شده و معمولاً خمير پاي، حاوي کره بوده که فراورده پوک و تردي را ايجاد ميکند. و براي مواد داخل پاي ( پيراشکي) موادي چون انواع گوشت، ماهي، سبزيجات، ميوه، مربا، مارمالاد، انواع پنير، خامه، شکلات، کاسترد، مغز ميوه يا ديگر انواع مواد شور يا شيرين ميشوند.
اگر لازم باشد که خمير پاي بيشتر از مواد داخل پاي بپزد، ابتدا خمير را پخته و سپس مواد داخل پاي را اضافه نموده و براي مدت کوتاهي دوباره آن را ميپزند. گاهي اصلاً پخت مجدد لازم نيست و تنها پس از اضافه نمودن مواد به خمير پاي و سرد شدن خمير پخته، آن را در يخچال ميگذارند.
بيشتر بدانيد : دستور العمل يک پاي بي نقص
بيشتر بدانيد : پاي پنير يخچالي
بيشتر بدانيد : پاي مرغ غذايي جديد و متفاوت!!
منبع: سيمرغ