بيماري ام اس در کمين افرادي که از اين مواد آرايشي استفاده مي کنند
بيماري ها و پيشگيري
بزرگنمايي:
چه خبر - بيماري ام اس و ارتباط آن با آلومينيوم
کارشناسان در جديدترين پژوهشهاي خود دريافتند فلز آلومينيوم ميتواند سبب ابتلاي افراد به بيمار MS (multiple sclerosis) شود؛ به نظر ميرسد آلومينيوم سبب تحريک ژنهاي عامل بيماري MS شود.
دربيماري ام اس، که در دسته بيماريهاي خود ايمني است، سيستم ايمني بدن به اشتباه به عصبها حمله ميکند و سبب ايجاد عارضههاي مختلف براي بيماران ازجمله ناتواني درحفظ تعادل، خستگي، درد در تمامي ماهيچه ها، احساس سوزن سوزن شدن درنوک انگشتان و کف پا، نابينايي موقت، فلجي و لمس، ناتواني درتکلم و مواردي از اين دست ميشود.
آزمايشها روي 14 بيمار نشان داده است در سلولهاي مغزي تمام آنها نشانههايي از فلز آلومينيوم وجود دارد. يافتههاي پيشين همچنين نشان داده است وجود فلز آلومينيوم دربدن ميتواند زمينه ساز ابتلا به بيماري زوال عقل باشد.
فلز آلومينيوم در بسياري از محصولهاي آرايشي، بهداشتي و درماني ازجمله ضد تعريقها وجود دارد و بر اثر استفاده به تدريج جذب بدن ميشود و اثر مخرب خود بر سيستم ايمني بدن را ميگذارد.
پژوهش روي ارتباط ابتلا به ام اس و وجود فلز آلومينيوم در سلولهاي مغزي افراد به وسيله دانشمندان دانشگاه کيل (Keele University) انجام شده است.
در کالبد شکافي و بررسي سلولهاي مغزي افراد متوفي بر اثرابتلا به آلزايمر هم نشانههايي از وجود فلز آلومينيوم وجود دارد و سطح اين فلز در مغز مبتلايان به آلزايمر بيشتر از افراد غير بيمار بوده است.
بيماري ام اس، نوعي بيماري خود ايمني است که بر مغز و نخاع بيماران اثر ميگذارد، بر اثر اين بيماري سيستم ايمني به اشتباه به پوشش محافظتي عصبها حمله کرده و آنها را از بين ميبرد و به اين ترتيب بيمار دچار عارضههاي مختلف ميشود.
آمار نشان ميدهند بيش از 100 هزارنفر در انگلستان به ام اس مبتلا هستند و هر هفته هم 200 نفر در آمريکا به اين بيماري دچار ميشوند. علامتهاي بيماري درطول زمان بدتر ميشود، زيرا سطح بيشتري از پوشش عصبي بدن بيمار از بين ميرود.
اين بيماري راهکار درماني قاطع ندارد و تنها داروهاي کورتوني سبب تسکين درد ميشوند که خود عارضههايي دوچندان براي بيماران ايجاد ميکنند.
محققان دانشگاه کيل، در اين آزمايش بافت مغز 14 بيمار دررده سني 39 تا 82 سال را که دراثر ام اس جان خود را از دست داده بودند بررسي کرده و مقداربالاي فلز آلومينيوم را در سلولهاي مغزي کشف کردند.
کارشناسان اعتقاد دارند موارد مختلفي ازجمله عوامل ژنتيکي، محيط و شيوه زندگي در ابتلاي افراد به بيماري ام اس اثرگذاراست.
چندي پيش پژوهشي به وسيله دانشمندان سوئدي نشان داد افرادي که درمعرض رنگهاي شيميايي، لاک الکل و مواردي از اين دست قراردارند بيش از ديگران به بيماري ام اس مبتلا ميشوند، زيرا ژنهاي اثرگذار بر بيماري دربدن آنها به دليل استشمام بوي رنگ فعال ميشوند.
حتي افرادي که در زمينه تعمير و ساخت کفش فعاليت ميکنند به دليل استشمام بوي رنگ و پوليش روي کفش بيش از ديگران درمعرض ابتلا به ام اس قراردارند.
کارشناسان اعلام کرده اند به پژوهشهاي بيشتري درباره اينکه چگونه فلز آلومينيوم سبب فعال کردن ژنهاي محرک بيماري ام اس ميشود نياز است، اما به طور کلي استفاده از ضد تعريقهاي داراي اکسيد آلومينيوم براي آنها که ميخواهند اين بيماري خطرناک به سراغشان نيايد توصيه نميشود.
بيشتر بدانيد : چه کنيم که ام اس نگيريم؟
بيشتر بدانيد : ايا کمبود ويتامين دي باعث ام اس ميشود؟
بيشتر بدانيد : چرا به ام اس مبتلا مي شويم؟
منبع : yjc.ir
-
سه شنبه ۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱:۳۸:۳۷ PM
-
۵۶۹ بازدید
-
-
چه خبر