بزرگنمايي:
چه خبر - چرا ضربه به سر خطرناک است
محققان بر اين باورند که 6 تا 20 درصد موارد صرع بر اثر ضربه به سر است، بطوريکه تشنج و صرع يکي از شايعترين اختلالات پس از ضربه مغزي است.
بيماري صرع يک اختلال مغزي مزمن است که شامل تشنجهاي عود کننده و خود به خودي است. صرع تقريبا يک درصد از جمعيت مردم جهان (65 ميليون) را تحت تاثير قرار ميدهد.
تشنج ميتواند با يک ضربه مغزي خفيف يا شديد مرتبط باشد. با اين وجود، دلايل مختلفي براي بروز يک تشنج وجود دارند و از اين رو تعيين علت دقيق از اهميت بسيار زيادي برخوردار است. محققان بر اين باورند که 6 تا 20 درصد موارد صرع بر اثر ضربه به سر است، بطوريکه تشنج و صرع يکي از شايعترين اختلالات پس از ضربه مغزي است.
ضربه مغزي فاجعهاي است که بر اثر وارد شدن فشار يا يک نيروي خارجي بسيار قوي به سر ايجاد ميشود. دلايل اصلي آسيب مغزي پس از ضربه شامل تصادفات جاده اي، سقوط، درگيري هاي فيزيکي، حوادث در حين کار و حوادث داخل منزل است.
با توجه به اينکه بيماري صرع يکي از قابل درمانترين بيماريهاي عصبي است و استفاده از تکنيکهاي جراحي مدرن در بسياري از موارد توانسته است منجر به درمان کامل اين اختلال عصبي شود، لذا توجه بيشتر به اين مسئله بسيار ضروري است.
در اين راستا مرکز تحقيقات علوم اعصاب شفاء بيمارستان خاتم الانبياء(ص)، وابسته به بنياد شهيد و امور ايثارگران اقدامات درماني و پيشگيرانهاي را براي جلوگيري و درمان صرع در چند سال گذشته آغاز کرده است.
اين فعاليتها شامل انجام جراحي درمان صرع با آخرين فناوريهاي پزشکي، برگزاري کنگرۀ بين المللي، چاپ کتاب و بروشورها و همچنين برگزاري کارگاههاي علمي در اين زمينه است.
در اين زمينه ششمين سمپوزيوم بين المللي صرع با حضور برجسته ترين اساتيد، متخصصان و صاحب نظران در زمينۀ صرع از انجمن جهاني انجمن بين المللي ليگ عليه صرع و مراکز علمي داخل کشور و با هدف ارائه آخرين راهکارهاي درماني در اطفال و بزرگسالان برگزار خواهد شد.
اين گردهمايي با دعوت از مشهورترين متخصصين دنيا نظير پروفسور پيتر ولف، پروفسور يورگ ولمر، پروفسور جرومه آنگل، دکتر مريم خالقي ، دکتر سوزان بست و پروفسور جوزف زنتنر از تاريخ 2 تا 4 شهريور ماه در بيمارستان خاتم الانبياء (ص) برگزار ميشود.
در اين کنگره توجه خاصي به بيماري صرع بعد از ضربات سر و به خصوص تصادفات جاده اي خواهد شد. مرکز تحقيقات علوم اعصاب شفا با توجه به زمينۀ تخصصي خود با برگزاري گردهمايي هاي سالانه تلاش مي کند تا گروههاي ذيربط را در کنار هم قرار دهد و با استفاده از تجربيات ساير کشورهاي موفق و پيشرو در اين زمينه گامي مؤثر در کاهش ابتلا به صرع و درمان آن بردارد.
بيشتر بدانيد : ضربه به سر و تبعاتي که شايد از آن خبر نداشته باشيد
بيشتر بدانيد : زوال عقلي با ضربه خوردن سر!
منبع :tasnim.ir
-
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۳:۵۳:۳۳ PM
-
۵۸۰ بازدید
-
-
چه خبر