بيوگرافي دکتر بهنام شکيبايي، استاد دانشگاه پنسيلوانياى آمريكا
شادکامي و موفقيت
بزرگنمايي:
چه خبر - بيوگرافي دکتر بهنام شکيبايي، جراح اينپلنت ايراني
دکتر بهنام شکيبايي در سال 1351 در اهواز متولد شد. در سال 1364 جهت ادامه تحصيل به آلمان نقل مکان کرد. ديپلم آلماني را با رتبه اول دبيرستان کارل ديم برلين در سال 1369 اخذ نمود. او تحصيلات خود را در رشته دندانپزشکي از سال 1370 الي 1376 در دانشگاه شاريته برلين گذراند.
شور و شوق جراحي هاي دهان در طي تحقيقات تز دکتراي او در رابطه با روش هاي هدايت شده بازسازي استخوان فک زير نظر پروفسور رايش آرت در بخش جراحي هاي دهان و فک دانشگاه شاريته برلين طي سالهاي 1375 الي 1379 در دکتر شکيبايي به وجود آمد.
شکيبايي دوران تخصص جراحي هاي دهان و فک را از سال 1378 الي 1382 در دانشگاه هاي برلين و بن آلمان گذراند. سپس دوران ماستر جراحي هاي ايمپلنت را از سال 1384 الي 1386 در انجمن ايمپلنتولوژي آلمان طي کرد. در ادامه از سال 1385 الي 1387 مدرک ماستر جراحي هاي لثه را از انجمن جراحان لثه آلمان دريافت نمود و نهايتا طي سالهاي 1386 الي 1388 تخصص جراحي هاي ميکروسکوپي دهان و دندانپزشکي ميکروسکوپي را از آکادمي بين المللي زايس در سوييس اخذ کرد.
شکيبايي با توجه به علاقه عميق خود نسبت به کاهش جراحت هاي جراحي و افزايش ايمني بيماران٬ از سال 1384 فعاليت اختراعاتي و تحقيقاتي خود را با هدف نشر و توسعه تکنيکهاي کم تهاجمي و ميکروسکوپي در بازسازي هاي استخوان فک و جراحي هاي ايمپلنت در جهان آغاز نمود.
با در نظر گرفتن نوآوريهاي منتشر شده و فعاليت هاي آموزشي بين المللي وي در دهه گذشته بايد از دکتر شکيبايي به عنوان يکي از پيشگامان اصلي جراحي هاي ميکروسکوپي و کم تهاجمي ايمپلنت در جهان نام برد.
او در حال حاضر رييس بخش ايمپلنتولوژي بزرگترين انجمن دندانپزشکي ميکروسکوپي جهان ميکرو ويژن با بيش از 30000 دندانپزشک عضو از 135 کشور جهان بوده و رياست دپارتمان ايمپلنت آکادمي معتبر دندانپزشکي ميکروسکوپي کارل زايس آلمان را نيز به عهده دارد.
انتشار علمي اولين تکنيک جراحي شکيبايي که سينوس ليفت باز ميکروسکوپي نام دارد در سال 1386 جايزه بهترين جراح لثه آلمان را از طرف انجمن جراحان لثه آلمان براي او به ارمغان آورد.
به دليل نوآوريهاي مستمر و دست آوردهاي تحقيقاتي برجسته در سالهاي اخير شکيبايي موفق شده است تا به امروز جوايز متعدد معتبري را به خود اختصاص دهد که در اين راستا ميتوان از جايزه اول تحقيقاتي جراحان لثه آلمان در سال ٬1390 جايزه اختراعات پزشکي پروفسور يلدا در سال ٬1391 جايزه تحقيقات برجسته کارل زايس آلمان در سال ٬1392 جايزه بهترين سخنران کنگره دندانپزشکي ميکروسکوپي آمريکا در سال ٬1393 جايزه نشان معتبر اي بي سي ال اتحاديه اروپا در سال 1394 و جايزه اول جشنواره ملي موفقيت ايران در سال 1395 نام برد.
جراح ايمپلنت ايرانى استاد دانشگاه پنسيلوانياى آمريكا مى شود. اين دانشگاه با تاكيد بر تكنيكهاى جراحى "منحصر به فرد" و تحقيقات برجسته دكتر شكيبايى در جهان رسما از ايشان دعوت به همكارى كرد.
منبع : drshakibaie.com
-
يکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۸:۱۸:۴۷ AM
-
۱۸۹۴ بازدید
-
-
چه خبر