يک پيشنهاد خوشمزه براي روزهاي سرد سال
نوشيدني
بزرگنمايي:
شکلات داغ از نوشيدني هاي قوي اي است که خوردن آن در روزهاي سرد سال توصيه مي شود. در اين مقاله دستور جديدي براي درست کردن شکلات داغ قرار داده ايم. مـواد لازم : ( براي 4 نفر)پودر کاکائو : 1/3فنجانشکر : 3/4 فنجانشير : 3/5 فنجانآب جوش : 1/3 فنجان/وانيل و نمک : نوک قاشق چاي خوري
طـرز تـهـيـهدر يک شير داغ کن، پودر کاکائو، شکر و نمک را با هم مخلوط و آب جوش را اضافه کنيد. بعد از مخلوط شدن اين مواد با هم، شير را به آنها بيفزاييد و اين محتويات را روي حرارت قرار دهيد تا نوشيدني تان کاملا داغ شود. وقتي از داغ شدن آن مطمئن شديد، وانيل را اضافه و محتويات ظرف را در 4 فنجان تقسيم کنيد. در صورت تمايل مي توانيد به ميزان نصف نصف خامه نيز به آنها بيفزاييد. البته به خاطر داشته باشيد که خامه کالري فراواني دارد و مي تواند ميزان انرژي حاصل از خوردن اين نوشيدني را چند برابر کند.
9 راز شکلات داغشکلات داغ از نوشيدني هاي قوي اي است که خوردن آن در روزهاي سرد سال توصيه مي شود. اصليت اين نوشيدني به کشورهاي سوئيس و سوئد برمي گردد زيرا در اين کشورها کاکائو با مرغوبيت زياد در دسترس مردم است. براي هر چه خوش طعم تر تهيه کردن اين نوشيدني، بايد نکته هايي را رعايت کرد:
1 - در اين نوشيدني فقط بايد پودر کاکائو استفاده شود، نه شکلات آب شده، زيرا شکلات هنگام آب شدن در شير خوب مخلوط نمي شود، روغن پس مي دهد، ته نشين مي شود و در نهايت ظاهر نوشيدني چندان جذاب نخواهد بود.
2 - پودر کاکائويي که براي تهيه اين نوشيدني انتخاب مي کنيد، بايد به وسيله توليدکنندگان معتبر توليد شده باشد. هرچه اين پودر تيره تر باشد، بهتر است و البته بسته بندي وکيوم يا غيرقابل نفوذي داشته باشد. در ضمن بوي کاکائو نيز بايد خوشايند باشد زيرا نشانه مرغوبيت آن خواهد بود.
3 - اگر مي خواهيد شکلات داغ غليظ باشد، پودر کاکائوي بيشتر و شير پرچربي براي تهيه آن استفاده کنيد.
4 - لزومي به افزودن خامه به اين نوشيدني نيست البته بنابر ذائقه افراد مي توان اين کار را انجام داد اما نوع کلاسيک شکلات داغ بدون خامه است. در واقع اين نوشيدني بايد غليظ و به رنگ قهوه اي سوخته باشد.
5 - افزودن شکلات هاي تند رنده شده نيز به اين نوشيدني، طعم خاصي مي دهد و مي توانيد طبق ذائقه تان آن را اضافه کنيد.
6 - اگر نمي خواهيد براي شيرين کردن اين نوشيدني از شکر سفيد استفاده کنيد، مي توانيد شکر قهوه اي يا عسل به کار بريد البته طعم نوشيدني کمي تغيير مي کند.
7 - براي آنکه روي فنجان شکلات داغتان کفي ايجاد شود، بايد از شير پرچرب استفاده کنيد و آن را حرارت دهيد. به اين ترتيب شير کف زيادي خواهد کرد.
8 - هنگام سرو اين نوشيدني کافي است آن را در يک ليوان بزرگ (ماگ) و البته سفيدرنگ بريزيد و ليوان را روي نعلبکي بزرگي قرار دهيد و کنار آن يک شيريني بگذاريد. يادتان باشد مردم اروپا اين نوشيدني را با نان هاي شيريني به نام «کراسان» مي خورند که در واقع نان هاي شيرين حلزوني چندلايه است که شکل هلالي دارد و در فروشگاه هاي عرضه نان هاي فانتزي کشورمان نيز وجود دارد.
9 - اين نوشيدني را مي توان براي صبحانه و ميان وعده صبح يا عصر همراه شيريني سرو کرد.
اگر لاغر هستيدبهتر است خامه و کمي هم پودر نارگيل به اين نوشيدني اضافه کنيد. به اين ترتيب ميزان کالري دريافتي تان افزايش پيدا خواهد کرد. خوردن يک تکه کيک همراه شکلات داغ نيز مي تواند ميان وعده اي پرکالري ايجاد کند که باعث افزايش وزن مي شود.
اگر چربي خون داريدشيري که براي تهيه اين نوشيدني استفاده مي کنيد، بهتر است کم چرب يا بدون چربي باشد. در ضمن، بهتر است به آن خامه اضافه نکنيد زيرا در اين صورت از موادغذايي اي استفاده کرده ايد که مملو از کلسترول هستند و مي توانند چربي خونتان را بالا ببرند.
اگر ديابت داريدپيشنهاد مي کنيم مقدار شکر مصرفي تان را به حداقل برسانيد. همراه اين نوشيدني از شيريني هاي مخصوص افراد ديابتي استفاده کنيد و در صورت تمايل به خوردن شکلات داغ شيرين، آن را با عسل، شيرين کرده و ميل کنيد.
www.
منبع : salamat.ir
مطالب پيشنهادي :
طرز تهيه 6 شربت گياهي تابستانيهفت پيشنهاد داغ براي روزهاي سردطرز تهيه موکا داغآشنايي با روش تهيه شربت ترخونتهيه قهوههاي خوشمزه
-
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۴:۰۶:۳۳ PM
-
۸۷۳ بازدید
-
-
چه خبر