يک دمنوش عالي براي يک عصر سرد بهاري!!
نوشيدني
بزرگنمايي:
مواد لازم دمنوش زنجبيل با عسل و ليمو
آب : 4 ليوان
شکر قهوه اي : 3/4 پيمانه
زنجبيل : 1/4 پيمانه
چاي کيسه اي : 3 عدد
ليمو : 2 عدد
عسل : 3 قاشق غذاخوري
طرز تهيه دمنوش زنجبيل با عسل و ليمو
آب را به همراه شکر قهوه اي و زنجبيل رنده شده در قابلمه اي بريزيد و بجوشانيد.
سپس دما را کم کرده و اجازه دهيد براي 20 دقيقه قل بزند.
آن را از روي حرارت برداريد و چاي هاي کيسه اي را در آن بگذاريد و اجازه دهيد حدود 3 تا 5 دقيقه تا ميزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگيرد، در آن بماند.
سپس کيسه هاي چاي را از آن خارج کنيد.
آب ليمو و عسل را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد. آن را گرم بنوشيد.
منبع : ashpazbashy.com
-
۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۵:۲۲ ب.ظ
-
۱۱۵۸ بازدید
-
-
چه خبر