بزرگنمايي:
چاي سرد يا آيس تي يکي از نوشيدني هايي است که در تابستان بسيار مورد علاقه بوده و طرفداران زيادي دارد. به جاي خريد چاي سرد حاضري، آن را در خانه تان درست کنيد.
آموزش درست کردن چاي سرد ( آيس تي )
اين نوشيدني خنک يکي از بهترين انتخابها براي روز هاي گرم تابستان است. علاوه بر خوشمزه بودن کاملا سلامت و اقتصادي است. ويژگي خاص چاي سرد در اين است که حرارت و التهاب دروني را کاهش مي دهد و اثري شبيه به هندوانه دارد، اما طبع سرد ندارد و مي تواند در تنوع و طعمهاي مختلف ليمويي، وانيلي، توت فرنگي و غيره سرو شود. اگر به خوردن چاي به صورت سنتي و داغ عادت داريد بهتر است يکي دوبار چاي سرد را امنحان کنيد تا ذائقه تان با آن آشنا شود. حتما عضو ثابت رژيم غذاييتون خواهد شد.
مواد لازم براي درست کردن چاي سرد ( آيس تي )
چاي کيسه اي : يک عدد
ليمو ترش تازه : يک عدد
شکر يا عسل : يه ميزان لازم
طرز تهيه چاي سرد ( آيس تي )
چاي را به روش معمول دم کنيد.
تفاله و يا تي بگ را از آن جدا کرده و اجازه دهيد چاي خنک شود.
دو ليوان آب سرد و برحسب ذائفه تان به آن شکر و آبليمو اضافه کرده و خوب هم بزنيد.
يکي دو ساعت شربت را در يخچال قرار دهيد تا کاملا خنک شود.
در موقع سرو کردن ليوان را با يخ و برشهاي نارک ليمو ترش پرکنيد.
شربت را در ليوان ريخته ميل کنيد. (من معمولا از يک عدد ليمو سبز درشت استفاده ميکنم و براي حفظ خواص ليمو ترش، انرا در لحظه سرو کردن به شربت اضافه ميکنم)
نکته :
1 - چاي دم کشيده را مي توانيد در يک بطري دربدار براي مدت طولاني در يخچال نگه داريد، و هر لحظه شربت را به صورت فوري و تازه با تنوعي که دم دست داريد اماده کنيد.
2 - در تهيه اين شربت بهتر است از چاي مرغوب استفاده کنيد، چون چاي نامرغوب با ماندن در يخچال تغيير رنگ مي دهد.
3 - براي داشتن يک نوشابه سلامت تر مي توانيد از ترکيب چاي سبز به جاي چاي معمولي و عسل به جاي شکر استفاده کنيد.
منبع : آشپزي من در کانادا