بزرگنمايي:
چه خبر - 6 راه افزايش صبر در زندگيکارها و وظايفتان را تعديل دهيد
به محض اينکه وقت آزادي به دست آورديد، خودتان را ملزم کنيد که فقط يک کار واحد را انجام دهيد و براي آن از جان و دل مايه بگذاريد. روانشناسان معتقدند که انجام همزمان چند کار (به عنوان مثال آشپزي در حين صحبت با تلفن و تماشاي تلويزيون)، ما را عصبي و کم صبر ميکند چون تقريبا همگي ما عادت داريم که بيشترين نتيجه را در کمترين زمان ممکن بگيريم!
با تمام وجود به استقبال آينده برويد
اقتصاددانان معتقدند که بشر ذاتا با فرهنگ صرفهجويي بيگانه است و باز هم ذاتا تمايل به اين دارد که داشتههايش را مصرف کند چون قادر نيست که خويش را در زمان آينده تصور کند. با اين حال، استقبال از آينده و رفتن به قعر آن، به ما اين امکان را ميدهد تا کم کم صرفهجويي را بياموزيم. شما ميتوانيد اين عادت را در موقعيتهاي ديگر نيز تعميم دهيد، به عنوان مثال وقتي با يکي از اطرافيانتان بحث ميکنيد، به عواقب اين مشاجره نيز فکرخواهيد کرد، يا زماني که وظايف کاريتان را به خوبي انجام ميدهيد، حتما به آينده کاري خويش ميانديشيد. به اين ترتيب ديگر ايستادن در صف يک سوپرمارکت برايتان آزاردهنده نخواهد بود. بنابراين هميشه و در تمام کارها نتيجه ارزشمند صبر را مدنظر داشته باشيد.
سرگرميهايي خلاقانه براي خود دست و پا کنيد
بافتني، چهل تکه دوزي، ساختن ماکت و يا ساختن پازلهاي بزرگ و پيچيده، همگي سرگرميهايي مفيد محسوب ميشوند. تمام اين فعاليتها به مرور زمان به شما کمک ميکند که صبر و استقامت را در خود تقويت کنيد. يادتان باشد که اگر سرگرمي مورد علاقه خود را در زندگي بيابيد، از انجام آن، آنچنان حس خوب و نابي خواهيد داشت که اين حس را با تمام دنيا نيز عوض نخواهيد کرد!
دور مغازههاي فست فودها را خط بکشيد
فستفودها شما را کم صبر و طاقت ميکنند، طوري که ديگر از تماشاي مناظر زيبا و لذت بردن از موقعيتهاي زيباي زندگي، به وجد نخواهيد آمد. اگر ميخواهيد عادت بد بيصبري را از وجودتان پاک کنيد، براي صرف غذا به فستفودها نرويد بلکه رستورانهايي را انتخاب کنيد که بتوانيد در کمال آرامش غذاي خود را ميل کنيد و از هر لقمه آن لذت ببريد.
هميشه مقداري از درآمدتان را کنار بگذاريد
براساس تحقيقات دانشمندان دانشگاه Nottingam در بريتانيا، افرادي که موفق ميشوند تا مقداري از پولهاي خود را پسانداز کنند، افراد شادتر و صبورتري هستند. اين افراد به استقبال آينده و اتفاقهاي آن ميروند و به همين دليل اميدوارتر و صبورتر هستند.
صبر و شکيبايي را از کودکي به بچهها بياموزيد
اگر فرزندتان شما را در وضعيتي ببيند که مدام کانالهاي تلويزيون را عوض ميکنيد چون نميتوانيد تا پايان تبليغات بازرگاني صبر کنيد، به طور اتوماتيک اين رفتار شما را ياد ميگيرد، در آينده او نيز اين شکل رفتاري را در تمام کارها تکرار ميکند و بالطبع تبديل به فردي کم صبر و طاقت ميشود. توصيه ما به شما اين است که از زمان تبليغات که يک زمان مرده محسوب ميشود، نهايت استفاده را بکنيد مثلا با فرزندتان در مورد آگهيها صحبت کنيد. اين روش را حتما امتحان نماييد، هم جالب است و هم مفيد و سازنده! شما با اين کار تبديل به الگويي براي فرزندتان ميشويد و درواقع در عمل به او ميآموزيد که در زندگي قرار نيست تا يک شبه به تمام خواستههايش برسد!
منبع : salamatism.com