زبان و مغز گوسفند خطراتي براي بدن دارد، اين افراد نبايد بخورند!!
اخبار پزشکي
بزرگنمايي:
چه خبر - چه کساني نبايد زبان و مغز گوسفند بخورند؟
سيد ضياءالدين مظهري، متخصص تغذيه، در ارتباط با مصرف کلهپاچه اظهار داشت: استفاده از اين ماده غذايي در فاصلههاي طولاني عوارضي ندارد البته اين مسئله بستگي به شرايط جسماني فرد نيز دارد، بهطوريکه مصرف اين ماده غذايي براي افراد دچار چربي و فشار خون و کساني که در معرض حمله قلبي و مغزي هستند به هيچ عنوان توصيه نميشود.
100 گرم مغز گوسفند، 1000 ميليگرم کلسترول دارد، اين درحالي است که 100 گرم تخممرغ 250 تا 300 ميليگرم کلسترول داشته و ترکيبات مفيد ديگري همچون اسيد چرب ضروري بدن و پروتئين را داراست و در واقع ارزش پروتئيني آن صد درصد تلقي ميشود.
سن، جنسيت، وضعيت فيزيولوژي از جمله عواملي است که در برنامه غذايي افراد مورد توجه قرار ميگيرد، بنابراينمصرف کله پاچه نه صد درصد منع ميشود و نه به صورت کامل استفاده از آن توصيه شده است، ولي متخصصين تغذيه به اين اصل توجه داشته که بهتر است غذاهاي سالم را جايگزين اين ماده غذايي کنيم.
زبان و مغز گوسفند، چربتر از ساير قسمتها بوده و افرادي که دچار نقرس هستند، استفاده از اين مواد غذايي، اسيد اوريک آنها را افزايش داده و سبب بروز مشکلات برايشان ميشود.
پاچه گوسفند عليرغم اينکه ديرهضم بوده خواص مفيدي بر روي مفاصل دارد، ولي بناگوش و چشم گوسفند سرشار از چربيهاي اشباعشده بوده و مصرف آن توصيه نميشود. همچنين زبان،دل، جگر و قلوه گوسفند حاوي کلسترول بالايي است.
در صورت استفاده از کله پاچه توصيه ميشود اين ماده غذايي در منزل تهيه شده؛ چراکه اغلب مواقع فروشندهها براي خوشمزهتر شدن اين ماده غذايي روغن به آن اضافه کرده و در اين صورت عواقب جبرانناپذيري را ميتواند مصرف کله پاچه بر روي بدن داشته باشد.
کساني که دچار پرفشاري خون يا اختلالات تنفسي هستند، مصرف تليت و کله پاچه آنها را دچار کمبود تنفسي ميکند.کودکان نيز سيستم دفاعي انها به دليل اينکه کامل ورزيده نشده توصيه ميشود از کله پاچههاي بيرون استفاده نکرده و مصرف تهيه شده آن در منزل اندک باشد.
سه اصل غذايي در تغذيه عبارتند از: مواد غذايي بايد متناسب با جنس، سن و وضعيت فيزيولوژي افراد مصرف شود و تنوع در مصرف مواد غذايي هم بايد مورد توجه قرار گيرد. از طرفي نيز تنوع مواد غذايي نيز بايد مورد توجه خانوادهها قرار گيرد.
استفاده از انواع سبزيجات، حبوبات،لبنيات، پروتئينها، غلات و... براي همه افراد به صورت متنوع توصيه ميشود همچنين بايد توجه داشت که مصرف صبحانه حتماً مدنظر قرار گيرد؛ چراکه اين موضوع افراد را در معرض ابتلا به ديابت نوع 2 قرار داده و در واقع ولع را براي مصرف مواد قندي افزايش ميدهد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : بهترين و بدترين قسمت هاي کله پاچه کجاست؟
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : "کله پاچه" بخوريم يا نه؟
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : کله پاچه خورها، بخوانند
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص پاچه گوسفند را بهتر بشناسيد
منبع: farsnews.com
-
يکشنبه ۱۰ دي ۱۳۹۶ - ۹:۲۱:۰۳ AM
-
۷۹۸ بازدید
-
-
چه خبر